Gerard Piqué dona la seva aprovació al nou escut del Barça

El central del Barça s'ha referit al nou escut, que encara s'ha de sotmetre a assemblea, via twitter

Gerard Piqué, en una xerrada sobre la nova Copa Davis de Tennis, ha donat el seu vistiplau al nou escut del Barça
Gerard Piqué, en una xerrada sobre la nova Copa Davis de Tennis, ha donat el seu vistiplau al nou escut del Barça | CatalunyaDiari.cat

Gerard Piqué és d’aquells que no s’arronsa i així ho demostra cada vegada que parla. Si fa dues setmanes acusava la premsa de perseguir-lo pel seu mal rendiment, ara el central del F.C.Barcelona ha tornat al centre de la palestra per referir-se, precisament, al polèmic nou escut del Barça: sense sigles i augmentant-ne les franges.

La resposta de Piqué, dues emoticones: una cara d’enamorament i un símbol indicatiu ‘top’. D’aquesta manera, doncs, el central barceloní dona la seva aprovació a un escut, l’aprovació del qual se sotmetrà a votació dels socis del F.C.Barcelona pròximament.                      

 

El nou escut sembra la discòrdia

La sorpresa va saltar a finals del mes de setembre. La directiva del Barça, encapçalada per Josep Vives, va anunciat canvis en l'escut del club blaugrana per la temporada vinent. Aquest, de fet, cridava l’atenció de tothom en proposar als assemblearis un nou escut on desapareixeran les lletres 'FCB', augmentant així l'espai que ocupen de les franges verticals blaugranes i la imatge de la pilota.             

El nombre de franges blaves i granes es redueix de 7 a 5. També s'eliminen els contorns negres interiors i es dóna més visibilitat als símbols presents a l'escut: la bandera catalana, la creu de Sant Jordi com a símbol de la ciutat, els colors identificatius del club i la pilota. El Barça, finalment, defensa la proposta del nou escut al·legant: «És un escut més homogeni, més harmònic, més lluminós, mantenint intacta la seva forma i la seva essència».     


Comentaris

envia el comentari