Les 11 empreses de Gerard Piqué

De gastronomia a moda i de tecnologia a salut, Gerard Piqué explota la seva vessant empresarial amb fins a 10 negocis reconeguts. L'onzè, doncs, podria ser la pràcticament segura compra de l'FC Andorra

Gerard Piqué és d’home de les mil cares. Més enllà de ser un futbolista de prestigi i reconegut per la seva qualitat, el ‘3’ del F.C.Barcelona es caracteritza també per la seva ambició i visió de negoci. Lluny dels terrenys de joc, de fet, el central barceloní ha fet gala de la seva vocació empresarial en muntar, ni més ni menys, que 11 negocis.

  

De clubs de futbol —com s’especula ara amb l’FC Andorra— a empreses de videojocs o al monopoli de la Copa Davis de Tennis, Gerard Piqué continua engrandint el seu llegat. Llegant que, com ell mateix ha reconegut, li agradaria  culminar amb la presidència del F.C.Barcelona.

  

Els negocis de Piqué, un per un

1) L'FC Andorra

Si bé és cert que el mateix club ha descartat haver arribat a un acord amb el jugador, també ho és que  admeten «contactes» amb grups inversors per a la venda del club. És en aquest context on entra un Piqué que podria assumir el traspàs de l’entitat andorrana.

  

2) La Copa Davis

Gerard Piqué ha modernitzat un dels clàssics del tennis. Tot i les crítiques de Federer en catalogar-la com la «Copa Piqué», el futbolista ha presentat una proposta d’allò més atractiva i que, de fet, presenta moltes similituds amb la competició d’eliminatòries del futbol.

Gerard Piqué, en una xerrada sobre la nova Copa Davis de Tennis, ha donat el seu vistiplau al nou escut del Barça
Gerard Piqué, en una xerrada sobre la nova Copa Davis de Tennis, ha donat el seu vistiplau al nou escut del Barça | CatalunyaDiari.cat

 

3) Els negocis amb Ronaldo

No es tracta de CR7, es tracta del ‘Fenómeno’. Ronaldo Nazario, exfutbolista de Barça i Reial Madrid i actual propietari del Valladolid, va reconèixer fa uns mesos que podria emprendre un nou negoci amb el central català.

Ronaldo Nazario durante el mundial de Rusia 2018
Ronaldo Nazario, gran amic de Piqué, no descarta encetar un negoci amb ell   | Cedida

 

4) Miles 264, la beguda isotònica natural

La família Boix Bosch, propietària de Noel, van aconseguir seduir Gerard Piqué per treure al mercat una beguda isotònica duta a terme amb ingredients naturals

La beguda miles, un altre dels negocis de Piqué
La beguda miles, un altre dels negocis de Piqué | Miles

 

5) Les ulleres de sol Kypers

I Piqué, com no podia ser d’altra manera, n’és la seva gran imatge.  El jugador del Barça és col·laborador, exportador i imatge d’una marca que ven les seves ulleres més cares per 65 euros.

Piqué, empresari de les ulleres Kypers
Piqué, empresari de les ulleres Kypers | Kypers

 

6) Kerad Games, l’empresa de vídeojocs

Es tracta del primer gran negoci de Gerard Piqué. Creada l’any 2011, és el gran cavall de batalla de Gerard Piqué i, gràcies a aquesta empresa, ha pogut treure a la llum tres videojocs especialment reconeguts com  ‘Golden Manager', 'Trivia League' y 'Stop&Goal'.

  

 

7) ‘The Players Tribune’, el mitjà de Piqué

Per tocar el crostó als periodistes, Gerard Piqué va crear ‘The Players Tribune’. Una pàgina d’entrevistes a futbolistes que, en qüestió de dies, va superar el milió de visites.

8) Kosmos i ‘La Decisión’

Va ser una de les grans controvèrsies de l’estiu. La productora de Piqué, Kosmos, va encarregar-se de l’enregistrament del documental on Griezmann va explicar que descartava fitxar pel F.C.Barcelona.

Griezmann celebra un gol amb l'Atlètic de Madrid
Griezmann va anunciar que es quedava a l'Atlètic de Madrid a través d'un vídeo de Gerard Piqué   | CatalunyaDiari.cat

 

9) ‘Starcat Media Rights’

Just després de deixar el màster que va fer a Harvard,  el futbolista va optar per crear l’‘Starcat Media Rights’, centrada en la gestió d’empreses esportives.

10) Natrus i les ‘hamburgueses Piqué’

Piqué es va endinsar en el món de la gastronomia amb una atrevida botiga a Barcelona especialitzada en hamburgueses. El negoci, tot i això, no va fer forat i va acabar tancant les seves portes fa uns mesos, segons Vanitatis.

 

11) EFootball.pro, l’empresa dels eSports

Creada el maig de 2017, l’empresa EFootball.pro està íntegrament dedicada al món dels esports electrònics. Una, segons ha reconegut ell mateix en diverses ocasions, de les seves grans passions.