IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Gerard Piqué esclata pels xiulets que rep quan juga amb la selecció espanyola i culpa els periodistes

El jugador blaugrana assegura que són els periodistes «els que ho fan important», perquè fa un any i mig que «pregunten el mateix»

Fa dies que intenta treure importància als xiulets que rep sempre que juga amb la selecció espanyola, però aquesta vegada no ha pogut aguantar més i ha esclatat davant dels mitjans de comunicació. Gerard Piqué s'ha mostrat molt indignat, no pels xiulets en si, sinó per les insistents preguntes dels periodistes. A la pregunta d'una reportera sobre el seu visible cansament, el jugador va contestar: «Porto deu preguntes i cap és sobre el partit, però és el que toca sempre que vinc aquí, així que...òbviament no estic molt content, però és el que hi ha».

Però el moment més tens encara no havia arribat, i és que un periodista va tornar a treure el tema dels xiulets: «Per què creus que és? Per tema polític o per les crítiques al Reial Madrid, per què creus que passa?». El futbolista va contestar, amb una expressió molt seria: «Per què us interessa tant? És que no ho entenc, per què li doneu tanta importància? Per què no parleu de futbol una mica?». El periodista es va intentar justificar assegurant que «és notícia», però Piqué no estava del tot d'acord: «Fa un any i mig (que van començar els xiulets), per què segueix sent notícia? Perquè voleu vosaltres!». «Perquè volem veure com reacciones», va contestar el reporter.

«Com reacciono no, portes un any i mig preguntant el mateix, i segueixes i segueixes, tu ho fas important!», va continuar dient el català. «La gent ja no xiulava. Tu, amb els vostres mitjans i totes aquestes càmeres feu que tornin a xiular», va assegurar Piqué, posant com a exemple les enquestes sobre si «s'ha de xiular Piqué o aplaudir-lo». Visiblement afectat, Piqué va argumentar que a l'«Eurocopa la gent la no xiulava». «Ara tornen a xiular, de veritat creus que és per la independència, o per si creuen que soc independentista o no? M'he pronunciat alguna vegada a favor de la independència?». Finalment, un dels presents li va tornar a preguntar sobre els motius de les xiulades, però el jugador li va recomanar que «consulti l'hemeroteca», perquè ja ho ha respost «20 vegades».


Comentaris

envia el comentari