IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Gerard Piqué podria acumular més de 130 milions d'euros de patrimoni

El jugador del Barça podria acumular fins a més de 130 milions d'euros en patrimoni

El patrimoni del defensa del Barça podria superar els 130 milions d'euros
El patrimoni del defensa del Barça podria superar els 130 milions d'euros | Instagram (@3gerardpique)

Després que el jugador del Barça, Gerard Piqué, declarés durant la seva visita al programa de Movistar+ 'La Resistencia', que el seu patrimoni era major que el pressupost de l'Espanyol d'aquesta temporada, la curiositat per conèixer quin és el vertader patrimoni que acumula el defensa blaugrana ha anat en augment.

En el cas que les declaracions del futbolista fossin certes el seu patrimoni superaria els 130 milions d'euros una xifra que hauria acumulat no només gràcies a la seva professió futbolística sinó que bona part de 'la culpa' la tindria també la seva gran visió pel món empresarial on el blaugrana acumula ja tot un seguit de negocis. Potser també hi té alguna cosa a veure que el blaugrana tingui un coeficient intel·lectual de 170 tal com va anunciar un dia el seu pare.

Piqué va fundar la companyia 'Kerard Games' centrada en els videojocs
Piqué va fundar la companyia 'Kerard Games' centrada en els videojocs | Twitter (@3gerardpique)

 

'Kerad holding', 'Kerard project' i 'Kerard Games'

Segons recull 'Informalia', el futbolista va fundar 'Kerad holding', dedicada a les inversions immobiliàries i 'Kerard project', dedicada també a les inversions i imatge, al costat del seu pare i del seu germà. D'altra banda, Piqué sempre ha mostrat un gran interès per les noves tecnologies i els videojocs, motiu pel qual també va fundar 'Kerard Games'.

Amb 'Kerard Games' el blaugrana va complir el seu somni de dissenyar un videojoc. No obstant això, va haver de tancar 'Kerard Games' el 2018 a causa de les grans pèrdues que arrossegava la companyia. Piqué però es va encarregar de reubicar al personal en les altres empreses que té.

Gerard Piqué ha impulsat, a través de Kosmos, la nova Copa Davis de tenis
Gerard Piqué ha impulsat, a través de Kosmos, la nova Copa Davis de tenis | Twitter (@3gerardpique)

 

Les companyies EMR i Kosmos

Malgrat que va haver de tancar la seva companyia dedicada als videojocs, Piqué no es va donar per vençut i va crear EMR que es dedica als e-sports que cada dia estan guanyant més terreny als videojocs convencionals i on, actualment, se centra un gran volum de negoci.

Kosmos és la companyia estrella de Gerard Piqué i com a president d'aquesta ha impulsat la nova Copa Davis de tenis, un revolucionari projecte que començarà aquest estiu a Madrid. Aquesta competició reunirà alguns dels millors jugadors del món del tenis. El projecte compta amb el suport del president de la companyia japonesa Rakuten, Hiroshi Mikitani.

No content amb totes aquestes companyies, el defensa del Barça també s'ha centrat en el sector de l'alimentació i ha adquirit el 27% del capital de la indústria càrnia catalana, Bas Alimentaria, que centra la seva activitat en l'elaboració i comercialització d'hamburgueses 100% naturals.


Comentaris

envia el comentari