Gerard Piqué podria perdre 2.500 milions d'euros

Perilla un dels seus principals projectes empresarials

Perillen els 2.500 milions que Gerard Piqué volia invertir en el seu nou format de Copa Davis. L'Associació de Tenistes Professionals (ATP) s'estaria replantejant el futur de la competició.  Davant l'allau de crítiques rebudes pel format escollit, l'ATP estaria plantejant mantenir només l'ATP Cup, un torneig de nacions propi i molt semblant a l'organitzat pel jugador blaugrana. 

Una pèrdua que afectarien el futur de Kosmos

La seva empresa, el grup Kosmos, va signar un contracte pels pròxims 25 anys on es comprometia a invertir uns 100 milions d'euros l'any. La seva era recuperar els diners i obtenir beneficis gràcies als patrocinadors i les entrades. 

Però aquesta primera edició no va sortir com s'esperava. Els resultats econòmics si van ser positius però no es va aconseguir entusiasmar ni a aficionats ni a jugadors. Grades només plenes per veure Espanya o problemes amb els horaris, amb partits de matinada, van ser un dels problemes més comentats. 

Fins al moment, Rakuten, com a principal patrocinador, ha estat la gran pota financera del projecte. Sembla lògic quan el seu propietari, Hiroshi Mikitani, a més d'amic de Piqué, és un dels socis de Kosmos.

Tot i això, caldrà espera, segons explica 'Merca2', per saber sobre el futur d'aquesta relació, ja que el tenis no és precisament una de les principals apostes de l'empresa japonesa. 

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari