El gran projecte de Gerard Piqué, a la corda fluixa: «És difícil»

El central blaugrana s'ha mostrat pessimista davant la crisi del coronavirus

Gerard PiquéEl central blaugrana s'ha mostrat pessimista davant la crisi del coronavirus | Catalunya Diari

La crisi del coronavirus ha afectat l'economia del país a tots els nivells. I evidentment, el món de l'esport també en pateix les conseqüències. S'han cancel·lat centenars d'esdeveniments i partits de totes les disciplines i sembla que la cosa va per llarg.

La pista arriba aquesta vegada de la mà de Gerard Piqué que, a banda d'estrella blaugrana, és també home de negocis i un dels caps grossos del tenis mundial en apoderar-se de l'organització de la Copa Davis amb un «acord històric».

Piqué ha confessat ser «pessimista» davant la possibilitat que es pugui celebrar l'edició de 2020 del famós torneig a Madrid. «Sense gent és difícil i el coronavirus manté molta incertesa», ha dit en una entrevista a 'El partidazo de Movistar'. 

De moment, no es venen entrades

El central del Barça, propietari de Kosmos, assegura que estan pendents diàriament de cada decisió del govern. Sembla que tot dependria de la prohibició o no que el públic acudeixi a la Caja Mágica, tenint en compte la gran afició que mou l'esdeveniment. Però tampoc es descarta del tot celebrar-lo a porta tancada. 

Les paraules de Piqué no són optimistes, però el català ha volgut deixar una petita escletxa a l'esperança: «Hi ha diferents opcions. Veurem. A mesura que passin les setmanes anirem aclarint el tema tant com es pugui», ha dit. «Treballar ara és complicat», ha afegit a més Piqué, tot i assegurar que estan «preparats» per si al final s'acaba organitzant la competició internacional.

La celebració de la Copa Davis estava prevista per la setmana del 23 al 29 de novembre d'aquest any. De moment, les entrades segueixen sense posar-se a la venda. 


Comentaris

envia el comentari