Rebel·lió entre els tenistes professionals contra la Copa Davis de Piqué

Alguns dels jugadors amb més pes internacional han decidit unir-se per plantar cara al català, i han enviat una carta crítica a la Federació Internacional de Tenis

No tots els tenistes han rebut amb entusiasme la nova proposta de Copa Davis de Piqué
No tots els tenistes han rebut amb entusiasme la nova proposta de Copa Davis de Gerard Piqué | CatalunyaDiari.cat

Gerard Piqué sempre ha destacat per ser un personatge atrevit en el món dels negocis, més enllà de la seva carrera futbolística, on ha tingut errors i encerts. La seva gran aposta actual és el nou format de la Copa Davis, organitzat a través de l'empresa Kosmos, que ell mateix presideix.

Una proposta que ha generat certa polèmica entre els tenistes d'arreu del món, que han anat pronunciant-se a favor o en contra en els darrers dies. Es tracta d'un torneig que allargarà l'actual temporada, i que celebrarà les seves dues primeres edicions a Madrid. 

Tenistes amb molt de pes es rebel·len contra Piqué

De fet, sembla que la cosa es podria complicar encara més, després que tots aquells esportistes que s'oposen a la idea hagin decidit organitzar-se per plantar-li cara al jugador blaugrana. Segons informa el portal francès 'L'Équipe', els tenistes més importants del circuit professional han enviat una missiva a la Federació Internacional de Tenis (ITF), en la qual mostren el seu rebuig a participar en un esdeveniment que pretén concentrar un total de divuit seleccions durant una setmana a Madrid, a finals del pròxim més de novembre. 

Unes informacions que segurament no sorprenen Gerard Piqué, que fa dues setmanes va viatjar a Xangai per reunir-se justament amb el president del consell de jugadors, el serbi Novak Djokovic. Els dos van discutir llavors determinats aspectes sobre la posició contrària de molts tenistes respecte al nou format de la Copa Davis, en el que sembla un intent per acabar amb les crítiques i reconduir la situació. 

Diversos jugadors ja li han dit «no» al blaugrana

Per ara, alguns dels jugadors que s'han pronunciat públicament en contra de la idea de Gerard Piqué són Alexander Zverev i Roger Federer. D'altres, com el mateix Djokovic, han avançat que prioritzaran la Copa del Món de l'Associació de Tenistes Professionals (ATP), competició que s'ha recuperat aquesta temporada en resposta a la Davis, i que es disputarà el mes de gener del 2020, just abans de l'Open d'Austràlia.  En definitiva, la nova gran aposta del jugador català encara necessita convèncer aquells jugadors més escèptics, si no vol que tot acabi en un fracàs. 


Comentaris

envia el comentari