IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Gerard Piqué trenca a plorar en ser preguntat per les càrregues policials viscudes a Catalunya

El jugador del Barça ha estat molt dur amb la policia espanyola i Mariano Rajoy

Gerard Piqué ha comparegut davant els mitjans de comunicació després del partit del FC Barcelona contra Las Palmas. El central català ha atès a la premsa visiblement afectat i ha reconegut sentir-se molt afligit pel que avui s'ha viscut a Catalunya: «Les imatges parlen per si soles. Duen 7 anys manifestant-se sense cap tipus de violència i les fotografies d'avui les ha vist tot el món. Hi haurà conseqüències». Piqué ha volgut fer un discurs corporatiu i no ha entrat a valorar la decisió del club de jugar, però ha reconegut que entén que molts aficionats estiguin enfadats per no haver ajornat el partit. A més a més, el defensa no s'ha mossegat la llengua davant les crítiques de molts ciutadans per seguir jugant amb la selecció espanyola: «Durant molts anys no hem pogut votar i hem de defensar aquest dret. Es pot votar sí, no o en blanc».

A mesura que avançava la compareixença, Piqué no ha pogut contenir les llàgrimes quan parlava de les càrregues de la policia: «No hi ha hagut cap acte d'agressió dels ciutadans. Han vingut la Policia Nacional i la Guàrdia Civil per actuar com ja hem vist. Puc seguir a la selecció perquè sé que molta gent d'Espanya creu en la democràcia, sinó no hi aniria. Però no tinc cap problema a fer una passa al costat».  A més a més, ha estat summament crític amb Mariano Rajoy: «Tenim un president del govern que té el nivell que té, que no sap parlar ni anglès. Creia que provarien de frenar la votació, però de manera pacífica. Ho ha vist tot el món: han empitjorat les coses i han pres una de les pitjors decisions dels darrers 40 anys a Espanya».

Ja per acabar ha tingut aquest missatge per a la gent: «Avui han demostrat que aquesta gent es mereix tot i més. No han respost la violència i han de seguir fent-ho igual. Que segueixin així, que per molt que els incitin segueixin sent pacífics i cantant ben alt».


Comentaris

envia el comentari