Els germans Font firmen l'acord definitiu de Bon Preu

Josep Font ha venut la seva part, el 50% de les accions del Grup, a Joan Fort

Es formalitza l'acord de compravenda per part de Bon Preu Holding a Espai d'Inversions
Es formalitza l'acord de compravenda per part de Bon Preu Holding a Espai d'Inversions | Cedida

Els germans Font han posat aquest dilluns punt final al litigi per Bon Preu. Avui s'ha formalitzat l'acord de compravenda per part de Bon Preu Holding, propietat de Joan Font, a Espai d'Inversions, propietat de Josep Font, del 50% de les accions del Grup Bon Preu. Amb aquesta transacció es fa efectiu el preacord tancat entre les parts el passat dia 10 de juliol que es perfeccionarà progressivament en els pròxims temps.

Amb la compra acaba un conflicte que feia molts anys que durava i posa punt final a «la incertesa i preocupació» que fins ara tenien totes les parts afectades, expliquen des de Bon Preu en un comunicat. Apunten al fet que la compravenda permetrà consolidar «l'accionariat» i continuar «l'exitós creixement i expansió» del grup.

El Grup Bon Preu compta amb 54 hipermercats Esclat
El Grup Bon Preu compta amb 54 hipermercats Esclat | Cedida

 

Bon preu va tancar el 2018 amb una facturació de 1.347 milions d'euros

Actualment, el Grup Bon Preu està format per 7.327 persones (dels quals un 98% tenen un contracte fix) i té 131 supermercats Bonpreu, 54 hipermercats Esclat, 49 benzineres EsclatOil i ven pel canal online amb 13 punts de recollida i realitza entrega a domicili en dues zones de Catalunya (Vic i Granollers). A tancament de l'exercici 2018 la facturació del Grup va ser de 1.347 milions d'euros (vendes sense IVA), el que representa un creixement del 12,4% respecte a l'exercici anterior.

En el que resta d'exercici el grup preveu obrir els supermercats Bonpreu del carrer Urgell de Barcelona, el de Viladecavalls, Sant Fruitós del Bages, els Esclat de Granollers, Manlleu, Igualada i els centres de recollida de compra Online de Sant Cugat de Vallès, Igualada, Valls i Granollers, així com el servei a domicili a l'àrea del Gironès i de Sabadell.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari