Polèmica a les xarxes socials pel gest de dos guàrdies civils a l'enterrament de Reyes

L'exfutbolista de Sevilla, Reial Madrid i Espanyol moria el passat dissabte en un tràgic accident de trànsit a Utrera

Funeral Reyes
Una de les imatges més comentades de l'enterrament de Reyes ha estat la salutació dels dos guàrdies civils | España Diario

Després de la tràgica mort del futbolista José Antonio Reyes en un accident de tràfic,  el seu enterrament ha estat un dels més emotius del que portem d’any. Amics i família es reuneixen a l’església de Santa María de la Mesa d’Utrera, a Sevilla, per poder donar-li l’últim adéu. Entre tots els assistents a aquest multitudinari funeral hi havia dos Guàrdies Civils. Ambdós han fet un gest amb la mà al cap davant del fèretre del difunt i s’ha tornat el més comentat durant tota la jornada a les xarxes socials.

Els gestos dels dos agents han obert la polèmica entre els internautes i s’ha iniciat un debat sobre si la seva postura era o no correcta. Per una banda, molts asseguren que Reyes no va donar un exemple de civisme a la carretera, ja que segons algunes fonts de la investigació, el futbolista circulava a 237 quilòmetres hora, en el moment en què es va produir l’accident. Per una altra banda, els seus defensors creuen que tot i els errors del futbolista, aquell no era el moment ni el lloc per fer aquests comentaris.

Després de la polèmica, diversos militars han informat que aquest salut és l’habitual davant d’un fèretre per un Guàrdia Civil que està de servei i per tant, que no hi ha res d’estrany en els seus gestos.

    També et pot interessar...


    Comentaris
    Jaume
    imperdonable i a la vegada d'agrair

    envia el comentari