¿Quins són els millors gimnasos de Tarragona?

Clubs de fitness, sales de cardio i musculació. Localitzem els millors gimnasos de Tarragona

A l'article d'avui t'ajudem a trobar un bon gimnàs a Tarragona. Comença el mal temps i cada cop costa més sortir a fer activitats físiques a l'exterior. Tot i això, ha arribat una temporada de purgar excessos de les vacances de l'estiu i de preparar-se per Nadal.

Una estona cada dia nedant, a la cinta de córrer, a les màquines o en classes col·lectives de fitness o spinning. Qualsevol cosa per suar la cansalada i arribar a casa amb la musculatura tonificada, una bona quantitat de calories cremades i anar a dormir cansat i sense cap mala consciència. Repassem els gimnasos ideals on anar a fer exercici a Tarragona

Viding Tarragona

Esport, diversió i salut és el lema del gimnàs i centre de fitness que la cadena Viding té a Tarragona.  Situat a una zona tan cèntrica com l'Avinguda de Sant Jordi, Viding disposa de més de 9.000 metres quadrats dedicats a l'esport.

Sala de cardio al Viding
Sala de cardio a Viding Sant Jordi, Tarragona | Viding

Entre ells 1.200 metres quadrats de sala de fitness,  4 sales d'activitats dirigides amb 700 sessions per mes (entre les quals Pilates, Fitbox, ciclisme en sala o Body Pump), 4 pistes de pàdel, dues piscines (coberta i exterior, spa i solàrium. A banda dels espais socials com la cafeteria, el restaurant i la ludoteca. Ofereix diferents fórmules d'abonament en un dels millors gimnasos de Tarragona on matricular-se.

Snap Fitness Reus

Gimnàs al centre de Reus obert les 24 hores per als socis, cosa que el fa especialment indicat per les persones amb horaris no fixos o per gaudir del fitness a qualsevol hora. Amb tota una sèrie de màquines i aparells d'última generació, podreu monitorar els progressos digitalment.

Imatge de dues persones fent exercici.
Aquest gimnàs està obert les 24 hores per als socis | Getty Images

A banda, en horari convencional, també compta amb assessorament de tècnics en educació física i nutrició,  a banda d'activitats dirigides sota llicència Les Mills, entre elles Bondypunp, Bodycombat, Body balance i Zumba. Al carrer Doctor Robert de Reus, però també a Ramón y Cajal de Tarragona.

H2O Salou

Amb la remodelació del Club de Tenis Salou, en un entorn privilegiat envoltat de natura, la nova direcció va complementar les pistes de tenis i pàdel amb una completa zona de fitness, amb màquines avançades, un equip especialitzat i un extens i variat programa d'activitats dirigides.

Instal·lacions del club H2O de Salou
Aquest gimnàs és un dels millors valorats de Salou | Club H2O Salou

Com a afegit, els socis del club tenen accés a la piscina coberta inferior i una zona d'aigües i d'hidromassatge per a relaxar els músculs després de l'exercici i un club social amb tota mena d'equipaments.

Orion Center

Orion Center és un dels gimnasos degans de Tarragona, al cèntric carrer Fortuny,  les seves instal·lacions i maquinària són de les millors de la regió i inèdites al nucli urbà. A més de l'habitual zona de fitness amb cintes de córrer i altres màquines, a Orion hi trobareu tots els serveis relacionats amb l'esport i la salut.

Orion Center és un dels gimnasos degans de Tarragona | Cedida

Activitats dirigides, plans d'entrenament i nutrició, fisioteràpia, una fantàstica piscina coberta amb sauna i bany turc  o sala d'aerocycling. Com a particularitat, Orion també ofereix tractaments d'estètica com ara solàrium, depilació i neteges de cutis.

ElDorado Resort

A Cambrils, en unes magnífiques i lluminoses instal·lacions obertes al mar,  Estival ElDorado Resort ofereix un gimnàs per a tots els públics (residents al càmping o no) amb dues grans sales, màquines i activitats dirigides.

Home entrenant a la platja
ElDorado Resort és un dels millors gimnasos de la zona | Cedida

A la zona de fitness hi trobem cintes, bicicletes estàtiques i el·líptiques de nova generació. Pel que fa a les activitats programades i monitorades podrem gaudir de Ciclo indoor, Steps o TBC (Total Body Conditioning), a banda d'exercicis dissenyats a l'aire lliure o a la platja de què disposen.

Eurosport La Pineda

A Vila-seca, a la platja de La Pineda, el gimnàs de referència és el Club Eurosport. Compta amb totes les màquines de fitness i musculació necessàries i es complementa amb pistes de pàdel i esquaix. Així mateix, entre les activitats dirigides hi trobem pilates o ioga, per al relaxament del cos i de la ment.

Spa Aquum
El gimnàs de referència a Vila-seca és el Club Eurosport | Cedida

També organitzen activitats externes, com curses de fons, marxa nòrdica o BTT.  Els socis d'Eurosport també compten amb packs d'accés exclusiu a l'spa contigu Aquum Wellness, que forma part del mateix grup i instal·lacions.

Ignis Gym

Gimnàs a l'Hospitalet de l'Infant, al Polígon Les Tàpies just al costat de l'autovia A-7.  També dedicat al fitness, però molt focalitzat en especialitats concretes com el Cross Training, el TRX o el Kettlebell o les arts marcials com el Muay Thai.

Mujer haciendo Muay Thay
En aquest gimnàs es poden realitzar arts marcials | Cedida

També disposen del servei d'entrenador personal online, que dissenyarà un programa d'exercicis enfocats o bé a la musculació o al cardio, sempre amb l'assessorament complementari en l'àmbit nutricional.