El Girona FC regalarà una samarreta a un nen que se n'havia fet una a mà

El seu tiet va penjar un vídeo a les xarxes socials on explicava que el menut, de 3 anys, era un gran aficionat del Girona i que s'havia fet una samarreta a mà

L'Aitor, de 3 anys, es va fer una samarreta del Girona a mà i el club va decidir enviar-li una d'oficial
L'Aitor, de 3 anys, es va fer una samarreta del Girona a mà i el club va decidir enviar-li una d'oficial | Twitter

Preciós detall del Girona amb el seu aficionat més dolç. L’Aitor, un nen de 3 anys de les Canàries, va decidir fer-se una samarreta del club de Montilivi en veure que, tot i estar a quilòmetres i quilòmetres de distància, tenia autèntica predilecció els blanc-i-vermells. I el seu tiet, per donar-li difusió, va optar per penjar un vídeo del menut a les xarxes socials.

«L’estava ajudant a fer una samarreta i m’ha demanat que li fes aquesta», diu el seu tiet en referència a la imitació casolana que duu el jove Aitor. «Ell ho té clar, Girona FC», acaba dient l’home a Twitter. La resposta del Girona, en aquesta línia, no s’ha fet esperar: «Això està fet!».

L’aparició de Muniesa, clau per satisfer el menut

L’exfutbolista del Barça i actual defensa del Girona, en veure el vídeo, no va dubtar en instar al club a fer-li arribar una samarreta. «Bona tria del teu nebot!», comença dient Muniesa mentre demana: «Haurem d’enviar una samarreta a l’Aitor, no Girona?».

Dit i fet. El Girona, en rebre la publicació del jove afeccionat, no va dubtar en posar-se en contacte amb el tiet de l’Aitor perquè el menut pogués tenir la seva samarreta oficial del club dels seus amors.


Comentaris

envia el comentari