Glovo canvia els seus contractes laborals

Glovo i Carrefour arriben a un acord per oferir comandes de supermercat a domicili en 30 minuts

Esperen que les compres siguin «més ràpides, fàcils i efectives»

Glovo i Carrefour s'han aliat per oferir comandes de supermercat a domicili en 30 minuts, segons han anunciat les companyies en un comunicat. Els usuaris de l'aplicació podran demanar la compra de fins a 2.500 articles de Carrefour a través de Glovo, inclosos productes frescos, de supermercat i articles de salut, bellesa i neteja.

El servei, que preveuen que estigui disponible a partir del setembre, es podrà utilitzar a l'Estat espanyol, França, Itàlia i l'Argentina. Les ciutats de Sevilla i València seran les primeres a l'Estat on es podrà utilitzar aquesta opció de Glovo, però per Barcelona encara no hi ha data, segons han apuntat fonts properes a l'empresa.

El CEO i cofundador de Glovo, Oscar Pierre, ha dit que estan creixent de forma «forta i ambiciosa» i que volen que les compres siguin «més ràpides, fàcils i efectives».

El nou pla de Glovo noqueja els repartidors

El nou pla de Glovo envers els repartidors els ha noquejat. La companyia ha retallat la puntuació dels ‘riders’ que treballen per l’empresa amb l’objectiu de inserir a més personal de caràcter autònom de 40 ciutats de tota Espanya. Els efectes immediats no han trigat a veure’s, doncs la plantilla ha perdut excel·lència i, per tant, la capacitat de recollir i entregar les comandes i guanyar diners.

Ahir la companyia va anunciar que obre «la seva plataforma a establiments amb repartidors propis en més de 40 ciutats espanyoles en les que no operen amb els seus ‘riders’, com Cadis, Huelva, Lugo, Pontevedra i Segovia». Així, quan un client accedeixi a l’aplicació rebrà una notificació en la que s’informa que la comanda serà entregada pel comerç associat. A més, es notificarà el temps estimat per dur a terme l’entrega.

També et pot interessar...