Gonzalo Miró, molt criticat per un comentari masclista a Nira Juanco

Les paraules que li va dedicar a la periodista a 'La prórroga de El Golazo' han encès les xarxes socials

Gonzalo Miró, en una imagen de archivo
Gonzalo Miró ha estat molt criticat per un comentari masclista | Cedida

Gonzalo Miró s'ha convertit en el centre de totes les crítiques després d'un comentari masclista que li va proferir a Nira Juanco durant el debat de 'La prórroga de El Golazo' d'aquest dilluns 8 d'octubre. Ràpidament, les xarxes socials van esclatar i els usuaris no van trigar a mostrar el seu rebuig davant les paraules del fill de la realitzadora Pilar Miró, creant una gran polèmica al voltant d'un tema molt delicat.

El comentari masclista de Gonzalo Miró

Al programa de Gol, periodistes i col·laboradors debaten sobre algun tema de l'actualitat esportiva que hagi passat en els últims dies. Aquest dilluns, el debat girava entorn de les parades de Loris Karius, porter del Besiktas JK de la Superlliga de Turquia, que va sumar una nova errada clamorosa al seu historial de pífies, com les que va fer la temporada passada amb el Liverpool a la final de la Champions contra el Reial Madrid.

Un cap va ser el torn d'intervenció de Gonzalo Miró, col·laborador habitual del programa, va relliscar amb les seves paraules i va assegurar que realment «el que necessita el porter Karius és unes horetes amb tu perquè se li tregui la ximpleria», referint-se a la presentadora Nira Juanco.

La resposta de la periodista, però, també ha generat discussions entre els usuaris de Twitter, en afirmar somrient que no tindria problemes en «donar-li una mica d'afecte» al futbolista alemany. Gonzalo va aprofitar que la presentadora li seguia la broma per dir-li que «portés uns guants» al que la periodista simplement va respondre «anava a contestar-una cosa, però millor callo».

Dures crítiques dels espectadors a les xarxes socials

Ràpidament, els seguidors del programa van començar donar la seva opinió a les xarxes socials i criticar els comentaris masclistes de Gonzalo Miró, a més de culpar a l'expresident Felipe Gonzalez per haver estat el seu tutor: «Fill de Pilar Miró i fillol de Felipe González. Per a més senyes».

Altres comentaris, en canvi, s’han centrat a culpabilitzar Nira Juanco per haver-li rigut la gràcia: «El pitjor no és que Miró hagi dit semblant bajanada, sinó que ella, encara li hagi rigut la 'gràcia'». Creant així encara molta més polèmica entre els usuaris: «Com no! La culpa sempre d'elles. Quin fàstic doneu!».


Comentaris

envia el comentari