El 'Gordo' de Nadal, el 71.198, deixa 544 milions d'euros a Vilalba, Lugo

Catalunya, Galícia, Andalusia, Aragó, Madrid, Santander, Múrcia i les Canàries, les comunitats premiades

Imagen de archivo del gordo de Navidad
Imatge d'arxiu del gordo de Nadal | EFE
 

Aquest matí de divendres, 22 de desembre, el 'Gordo' de Nadal, el 71.198, s'ha fet esperar i al voltant de les dotze del migdia ha estat quan els nens de Sant Ildefons han cantat per fi el gran premi al Teatre Reial de Madrid. El moment àlgid i més esperat ha tingut lloc quan encara faltaven per sortir els dos quarts premis i dos cinquens premis.

Un premi pel qual la sèrie es paga a quatre milions d'euros i que ha estat bastant repartit per diverses comunitats espanyoles, ja que ha caigut a diferents municipis d'Espanya, entre els quals destaca Sort, a Lleida, poble de gran tradició en la Loteria. També hi destaca Vilalba, a Galícia, on s'hi han entregat 544 milions d'euros procedents del premi.

Un bar de Vilalba ha venut 500 números

A més de tenir sort amb el premi més gran de la Loteria, ja que tal com ha explicat la Delegació de Loteries i Apostes de l'Estat s'han venut 130 sèries d'aquest número en Loteries, també han estat agraciats amb part del segon premi que ha estat el 57.244 del qual han venut dècims a Baiona, Culleredo, Monforte, O Grove, Santa Comba i Xinzo de Limia. A més, han tingut sort amb algun dels cinquens segons 'Voz de Galicia'.

Concretament, el bar Cascudo ha estat el responsable de la pluja de milions, situat a la parròquia de Sant Joan d'Alba de Vilalba i que ha venut un total de 500 dècims del número 71.798.

La sort de Sort

Una vegada més, el municipi lleidatà de Sort es converteix en protagonista durant el sorteig de la Loteria de Nadal. Aquesta vegada s'han repartit quatre números premiats, entre els quals s'inclou el 71.198, el premiat amb el 'Gordo', que enguany entregava 4 milions d'euros.

A més, també s'hi han distribuït el 51.244, el 00.580 i el 58.244, que han representat el segon premi del sorteig, així com dos dels cinquens millors resultats de la mateixa Loteria de Nadal.

Moltes ciutats espanyoles, també agraciades

Així doncs, les altres ciutats espanyoles on ha caigut el premi amb bolets que donaran 400.000 euros als agraciats són: Benetússer (València), Vilalba (Lugo), Màlaga capital, Jaca (Osca), Baeza (Jaén), Sort (Lleida), Madrid capital, Torrejón de Ardoz (Madrid), Santander (Cantàbria), Cadis capital, San Bartolomé (Les Palmes), Múrcia capital i a San Pedro del Pinatar i Granadilla d'Abona (Santa Cruz de Tenerife). 


Comentaris

envia el comentari