El Govern amplia la gratuïtat de la C-16 en la ronda de Manresa els dies laborables

Així, ajudarà a descongestionar la C-55

Imatge de l'autopista AP-7 a l'alçada de la Universitat Autònoma el 17 de juliol de 2020
La Generalitat bonifica el 100% del cost del peatge de l'autopista | ACN

La Generalitat ha ampliat aquest dimarts la gratuïtat de la C-16 en la ronda de Manresa (Barcelona) amb una bonificació del 100% del cost del peatge de la barrera lateral de Sant Vicenç de Castellet (Barcelona), segons ha informat en un comunicat. El Govern ha aprovat la modificació del Decret que regula la concessió de l'autopista C-16 de MontserratSant Cugat del Vallès-Terrassa-Manresa perquè, a partir de l'1 de setembre pròxim, sigui gratuït durant les 24 hores els dies laborables i s'amplia la bonificació existent, que s'aplicava de 7.00 hores a 10.30 hores i de 17.00 hores a 21.00 hores, els dies no festius.

Descongestió de la C-55

La mesura, impulsada per la Conselleria de Territori iSostenibilitat, convertirà aquest tram de la C-16 en una «veritable ronda» de la ciutat de Manresa (Barcelona), amb l'objectiu de contribuir a descongestionar la C-55. Aquest descompte del 100% s'aplicarà en tots els recorreguts entre l'enllaç número 41 (Sant Vicenç de Castellet) i el final de l'autopista C-16 a Sant Fruitós de Bages, en tots dos sentits de circulació i als turismes, i, per a beneficiar-se, s'haurà d'emprar en tot el recorregut un sistema de pagament dinàmic (ViaT o Satellise).

Un descompte més que se suma als usuaris de la C-16 al tram Terrassa-Manresa en dies laborables; bonificació de la tarifa basi per a totes les categories tarifàries; descompte del 50% a la barrera troncal de Sant Vicenç de Castellet en hora punta; descompte per a vehicles ECO (30% en vehicles híbrids, GN i GLP, i 75% en vehicles elèctrics) i bonificació del 40% als vehicles d'alta ocupació (VAO).


Comentaris

envia el comentari