L'exconseller d'Empresa Ramon Tremosa.

El Govern veu «possible» combinar les mesures sanitàries amb l'activitat a les pistes d'esquí

«Les aglomeracions han vingut per a quedar-se», ha remarcat el conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Ramon Tremosa

Les pistes d'esquí comencen a respirar en aquesta Setmana Santa. El conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Ramon Tremosa, considera «possible» combinar el control estricte de les mesures sanitàries per a frenar els contagis de coronavirus amb el manteniment de l'activitat en les estacions d'esquí.

Així ho ha afirmat en una visita a l'estació d'esquí Boí Taüll, a Lleida, acompanyat pel president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Ricard Font, del director de l'estació, Xavier González, i del director de Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a Lleida, Ramon Alturo, coincidint amb el tancament de la temporada d'esquí, informa el Govern aquest dilluns en un comunicat.
 

Tremosa ha celebrat que, malgrat la pandèmia i de les restriccions, s'han pogut mantenir obertes les sis estacions públiques del Pirineu català, «mantenir amb vida el sector econòmic i garantir la contractació de personal».

«Les aglomeracions han vingut per a quedar-se»

Ha explicat que les mesures que les estacions han aplicat en el marc dels protocols de seguretat per a evitar aglomeracions «han vingut per a quedar-se», i ha destacat la digitalització que s'ha dut a terme i que afecta des dels forfets fins al servei de cafeteria.

Segons les dades emeses per la Conselleria d'Empresa, les estacions del Pirineu de Lleida han registrat una ocupació del 50% mentre que al Pirineu de Girona ha estat del 25%.