Imatge de recurs d'una escola bressol

El Govern treballa perquè els nens puguin sortir al carrer en deu dies

La mesura està condicionada a què la corba de contagis i morts per coronavirus s’estabilitzi i baixi

La Generalitat de Catalunya té previst que tots els  menors d’edat  puguin començar a sortir al carrer en un termini màxim de 10 dies. Segons ha avançat RAC1, la mesura està condicionada a què la corba de contagis  i morts  per coronavirus  s’estabilitzi i baixi i, en tot cas, només serien sortides puntuals.

Els infants majors de 3 anys hauran de portar mascaretes

Els departaments de Salut, Interior i Afers Socials i Famílies estan treballant l’estratègia dels pròxims dies i la previsió és que la mesura es pugui aplicar en un termini d’entre 8 i 10 dies, sempre que no hi hagi rebrots  de contagis. Tal com assenyala la ràdio catalana, el Govern català determinarà unes franges horàries per tal de sortir de casa i tots els infants majors de 3 anys hauran de portar mascaretes  obligatòriament.

Els menors també hauran de mantenir una distància mínima de seguretat de dos metres amb les persones que no siguin de casa. Aquest cap de setmana, Protecció Civil ha d’acabar de definir la proposta perquè dins de la Generalitat hi ha diferents punts de vista sobre els detalls d’aquesta mesura.