Graven un suposat fantasma en una base militar abandonada d'Anglaterra

Va ser un equip aficionat de «caçadors de fantasmes» qui va enregistrar les imatges

 

Un equip d'investigadors aficionats de fets paranormals, anomenat UK Ghost Hunts, va gravar unes esgarrifoses imatges a la base militar abandonada de Manby Hall. Segons els rumors del lloc, la base fa molt de temps que està habitada per l'esperit d'un pilot de la Royal Air Force (RAF) que va morir allà, però fins ara mai s'havia obtingut cap evidència de la presència paranormal. Però la visita de l'equip de Steve Wesson, que era qui enregistrava les imatges durant la seva incursió, ha revelat les inquietants imatges d'una figura que camina al fons d'un passadís.

La càmera segueix dos membres de UK Ghost Hunts per uns dels passadissos de la base, quan es disposen a entrar per una porta lateral, es veu durant un moment una figura fosca, gairebé una ombra, creuant el fons del passadís. La figura sembla portar una llanterna a la mà, com si fos un guàrdia en una ronda de vigilància, però els presents asseguren que quan hi eren no hi havia ningú més.

 

Segons explica Steve al 'Mirror', sembla que alguna cosa va captar la seva atenció mentre gravava, perquè ell sí que va avançar fins al fons del passadís, però en les imatges es pot veure que allà no hi ha ningú. A més, al vídeo es veuen les ombres que els membres de l'equip projecten al fons del passadís, però la figura misteriosa no té ombra.Comentaris

envia el comentari