Parc infantil de Montblanc

Instal·len a Montblanc el primer gronxador inclusiu de la vila

També, a la plaça dels Bastoners, s’instal·laran nous elements que complementaran els que ja són presents, com ara un tobogan, cordes o un boti-boti individual

Aquesta setmana, al parc infantil ubicat a la plaça de Sant Francesc  de Montblanc s’ha instal·lat un gronxador inclusiu amb arnès, per tal que infants amb discapacitats hi puguin pujar de manera segura i protegida. A més, a la plaça de l’Agermanament, fa uns mesos, es va retirar un tobogan que es trobava en mal estat que podia causar lesions. Ara, s’ha instal·lat un nou tobogan que completa el parc infantil d’aquesta plaça ubicada al barri de Santa Clara.

A la plaça dels Bastoners del mateix barri, per la seva banda, s’instal·laran nous elements  que complementaran els que ja són presents, com ara un tobogan, cordes o un boti-boti individual.

Segons el regidor d’Equipaments Públics,  Santi Porta «l’arranjament d’aquests parcs infantils ajudarà als nostres petits a poder gaudir d’aquests espais de lleure presents al municipi i, especialment, destaco la incorporació del primer gronxador inclusiu de la vila».

Montblanc, en total, compta amb una dotzena de parcs infantils, a més dels que es troben ubicats a les diferents pedanies. L’equip de govern té la intenció de seguir mantenint i impulsant aquests espais de  lleure  pels infants.