El Grup Bon Preu incorporarà 420 nous treballadors per a la campanya d'estiu

Les noves places estan especialment dirigides als més joves, ja que disposaran d'horaris flexibles que els permetran gaudir de les vacances

Bon Preu necessita reforçar la seva plantilla de cara a la temporada d'estiu
Bon Preu necessita reforçar la seva plantilla de cara a la temporada d'estiu | Bon Preu

El Grup Bon Preu contractarà 420 persones per reforçar la seva plantilla entre el juny i el setembre per cobrir les necessitats de la campanya d'estiu, en el marc de la campanya "Aquest estiu, treballa i viu". Les zones de la Costa Brava i la Costa Daurada són les que registraran més contractacions, coincidint amb els territoris amb més afluència turística. Actualment, Bon Preu té més de 7.400 treballadors, cosa que situa l'empresa entre les deu amb més empleats a Catalunya.

Oportunitats laborals per als joves

Els nous llocs de treball estan enfocats especialment als joves, que amb l'arribada de l'estiu disposen de més temps, i als quals el grup català vol oferir oportunitats laborals. En aquest sentit, els seleccionats podran optar pels torns intensius de matí, tarda o nit, i d'aquesta manera podran gaudir també de les seves vacances. 

Els 420 llocs de treball estan especialment enfocats als més joves
Els 420 llocs de treball estan especialment enfocats als més joves | Cedida

 

Entre les tasques que hauran de realitzar hi ha l'atenció al client, la reposició, la venda de productes frescos o l'atenció a la línia de caixes. El principal objectiu de Bon Preu és mantenir en tot moment la qualitat del servei oferit al client. De fet, el grup destaca pel seu excel·lent tracte, un dels seus pilars comercials, i una de les característiques que els clients més aprecien.  

La campanya d'estiu s'allargarà fins al mes de setembre

La campanya d'estiu s'allargarà fins al mes de setembre, però a banda de l'ampliació temporal de plantilla per a l'estiu, aquest any el grup també haurà de contractar per l'obertura d'establiments de deu nous supermercats. Es tracta dels nous locals de Sant Boi de Llobregat, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Fruitós del Bages, Barcelona, Viladecavalls, Granollers, Manlleu, Platja d'Aro, Igualada, Tona i Rubí.

En l'últim any, Bon Preu ha creat 1.400 llocs de treball nous, i des del mes de gener ofereix el servei d'entrega a domicili de la compra en línia a les comarques d'Osona i el Vallès Oriental. Els interessats a optar per alguna de les ofertes de treball tan sols han d'anar a la pàgina web del grup i adjuntar el seu currículum a l'apartat 'Treballa amb nosaltres'. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari