Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla curt de Guillem GIsbert durant l'actuació dels Manel al Secret Vida el 6 de desembre de 2019

El grup Manel suspèn un concert a Lleida per un positiu a l'entorn de la banda

L'actuació havia de tenir lloc aquest pròxim diumenge 27 de setembre

Pla curt de Guillem GIsbert durant l'actuació dels Manel al Secret Vida el 6 de desembre de 2019
Pla curt de Guillem GIsbert durant l'actuació dels Manel al Secret Vida el 6 de desembre de 2019 | ACN

El concert de Manel previst per aquest diumenge, 27 de setembre, als Camps Elisis de Lleida, emmarcat en les Festes de Tardor, ha quedat suspès a causa d'un positiu en Covid-19 a l'entorn de la banda que obliga que tot l'equip guardi la preceptiva quarantena, segons informa Fina Estampa Produccions, l'oficina de management i contractació del grup.

Tot i que l'Ajuntament de Lleida i Fina Estampa Produccions treballen ja per trobar una nova data, es tornarà l'import íntegre de totes les entrades adquirides per a l'actuació. En el seu lloc, Renaldo & Clara actuaran diumenge a les 21 hores als Camps Elisis. Aquest concert serà gratuït, amb reserva prèvia d'entrada i aforament limitat.

En un termini de 48 hores, tots les persones que havien adquirit una entrada per al concert de diumenge de Manel rebran el reintegrament a la seva targeta i/o al compte corrent associat.

Renaldo & Clara prendran el relleu

Renaldo & Clara prendran el relleu i actuaran aquest diumenge al vespre als Camps Elisis de Lleida en lloc de Manel. El grup lleidatà de música, liderat per la compositora i cantant Clara Viñals, descobrirà al públic lleidatà el seu nou treball després de tres anys de silenci musical. 'La finestra' és el primer tema del pròxim àlbum, previst per aquesta tardor, que, sota el títol 'L'amor fa calor' (Hidden Track Records, 2020), serà un compendi de nou temes inèdits.

Renaldo & Clara inicien la seva trajectòria l'any 2009, amb referències al pop més minimalista, al folk britànic dels 70 i també del Donosti Sound, i sorprenen amb unes cançons subtils però carregades de detalls. L'entrada al concert serà gratuïta i serà necessària reserva prèvia ja que l'aforament serà limitat.