Guanya més de 7.000 euros gràcies a les victòries de Barça i Reial Madrid a la Champions

Un home va apostar i va guanyar gairebé 3.000 euros per encertar el resultat blaugrana

Captura de pantalla amb l'aposta feta per una persona, que va encertar els dos resultats i va guanyar 7.650 euros | CatalunyaDiari.cat

La remuntada del Barça davant el PSG en els quarts de final de la Champions ha sacsejat l'actualitat, no només esportiva, sinó del país. El club blaugrana va aconseguir una fita històrica que mai havia aconseguit cap altre equip de futbol: remuntar un resultat advers de 4-0 en una competició de futbol a Europa. Aquest miracle va fer que milers de persones esclatessin d'alegria en veure el sisè gol del Barça, marcat pel reusenc Sergi Roberto en l'últim sospir del partit. Un dels efectes secundaris d'aquesta victòria és el benefici econòmic que en van treure algunes persones, especialment en el món de les apostes en línia.

Segons ha pogut saber CatalunyaDiari.cat, una persona va apostar 10 euros pels resultats de 6 gols a 1 a favor del Barça contra el PSG, i de 3 gols a 1 a favor del Reial Madrid en el seu partit contra el Nàpols. I encara que sembli increïble, en els partits de dimarts i dimecres es van produir aquests mateixos resultats, motiu pel qual aquesta persona va acabar guanyant 7.650 euros després d'haver-ne apostat només 10 euros a la coneguda pàgina Bet365. A aquest apostant se li suma un altre, ja que segons ha informat 'Mundo Deportivo', un home ha guanyat gairebé 3.000 euros per haver apostat per un resultat de 6 gols a 1 a favor del FC Barcelona, un resultat gairebé impossible però que al final es va produir.

L'afortunat va apostar 44 euros al portal Sportium, una de les cases d'apostes més conegudes del país, amb un retorn de 67 a 1, és a dir, que en cas d'encert, aquesta persona guanyaria 67 euros per cada euro apostat. Així doncs, el resultat final és que l'afortunat ha guanyat 2.948 euros per una aposta en la qual ningú creia. Segons mostra el tiquet —que es pot veure en una imatge que s'ha fet viral a Twitter— la butlleta es va signar el mateix dimecres 8 de març a les 13.49 hores. Es desconeix la identitat de l'afortunat, però de ben segur que serà una de les persones que més s'haurà alegrat amb el resultat final del partit.

La butlleta que mostra l'aposta de 44 euros per un resultat de 6 a 1 a favor del Barça | Twitter

 


Comentaris

envia el comentari