Logo Instagram
Logo Whatsapp

Remuntada de la Pobla i derrota del CF Reus B

El conjunt d'Albert Gallego ha remuntat el Granollers a la segona part, mentre que el filial reusenc els hi anul·len dos gols en l'encontre

El CF Reus B ha perdut en el seu primer partit a casa contra el Vilafranca
El CF Reus B ha perdut en el seu primer partit a casa contra el Vilafranca | Laia Solanellas

Cara i creu per al CF Pobla i el CF Reus B. El filial grana ha remuntat el partit en la segona part, després de començar perdent davant el Granollers des del minut 25 de la primera, i als roig-i-negre se'ls hi escapa l'empat en els darrers instants de partit contra el Vilafranca, després d'un gol al 87 i dues dianes anul·lades a l'equip d'Albert Company, de manera molt rigorosa.

Victòria important del CF Pobla en el seu primer desplaçament a Granollers

Primer desplaçament del conjunt grana i primera victòria lluny del seu estadi. L'equip entrenat per Albert Gallego ha començat malament el partit contra el Granollers, ja que en el minut 25, s'ha avançat en el marcador el conjunt local. Ja en la segona part, el guió ha canviat a favor per la Pobla i, després d'haver entrat en els minuts finals de la primera, Joel Marín va anotar dos gols –als minuts 55 i 67– per capgirar el marcador i posar als grana per davant. Ja en el 75 de partit, Rodrigo Cuenca va posar l'1 a 3 definitiu i, així, els grana s'enduien els 3 punts cap a casa.

El CF Reus B perd amb dos gols anul·lats i un gol en el darrer sospir

El CF Reus B Cambrils perd en el seu primer partit a casa. L'equip d'Albert Company ha tingut moltes opcions d'endur-se'n el partit o, almenys, aconseguir un punt contra el Vilafranca. Això sí,  l'equip visitant s'avançaria en el minut 8 de partit, en una primera part d'anades i vingudes de tots dos equips, en què, finalment, ha acabat amb un gol anul·lat a Adri Arjona per fora de joc. En la represa, el filial roig-i-negre ho ha seguit intentant, però no ha estat fins al 62 quan ha marcat, com en la primera jornada, el central Arnau Gaixas, en una jugada de pilota aturada i empatava el partit. Amb aquest gol, el CF Reus B ha buscat la victòria, però en el 87 s'han trobat amb un gol del Vilafranca que posava l'1 a 2. A més, el conjunt visitant s'ha quedat amb 9 homes, després de l'expulsió de dos jugadors.  En el descompte, Jordi Oribe ha vist com l'àrbitre li anul·lava un altre gol.