Els guanyadors de la campanya dels Barris Antics visiten l'Arboç

Van fer una ruta pel nucli antic i per llocs com la Giralda

L'Arboç va rebre el passat dissabte 29 de setembre la visita dels guanyadors de la campanya comercial 'Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir', que va tenir lloc en 37 municipis de Catalunya beneficiaris de la Llei de Barris el passat mes de juny. La iniciativa contribueix a promocionar turísticament el municipi de l'Arboç a la resta del país, donant sempre protagonisme al comerç de proximitat.

Visita a la Giralda i al nucli antic

Els diferents premiats van poder gaudir d’una jornada inoblidable a l'Arboç, que va començar amb una visita guiada a la Giralda.  Tot seguit es va realitzar un recorregut guiat pel nucli antic de la població i una visita guiada al prestigiós museu de Puntes al Coixí. Per acabar, tots els agraciats van rebre un lot de productes arbocencs i van poder gaudir d’un dinar en un conegut establiment de restauració de la vila.

La campanya dels Barris Antics ha estat organitzada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, i finançada pel mateix Ajuntament i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, a través del Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic, conegut popularment com a Pla de Barris.

Nou curs de formació en informàtica

D'altra banda, el Servei d’Ocupació Municipal SOM l'Arboç ha impulsat l’organització d’un nou curs d’informàtica de nivell dos dirigit a persones de menys de 55 anys i amb coneixements bàsics d’informàtica. El curs es realitzarà els dies 23, 25, 30 d’octubre i 6, 8, 13, i 15 de novembre del 2018 de 9.30 a 12.30 hores a l’Aula de Can Freixas i constarà d’un total de 21 hores. És gratuït i les places estan limitades a un total de dotze. Els interessats poden trucar al 977 167 179 o fer la inscripció presencial a l'oficina del Major, 37.