Els guanyadors d'un dels premis de la Loteria del Nen podran cobrar-lo 2 cops

Així ho han confirmat les Loteries de l'Estat a través de Twitter

Avui, dia 6 de gener, ha tingut lloc el Sorteig Extraordinari de la Loteria del Nen 2020, que ha repartit milions d’euros entre alguns afortunats de tota Espanya. El procés de la rifa és senzill: els nens de Sant Ildefons extrauen boles, enumerades del 0 al 9, per decidir els premis grans i les seves terminacions.

La curiositat de la rifa d’avui l’ha protagonitzat una de les 14 terminacions de tres xifres. I és que un mateix número ha sortit en dues ocasions: és el cas del 967. Això ha ocasionat molts dubtes, ja que molts no sabien com s'havia de reaccionar en aquests casos.  Segons després que el mateix número aparegués repetit a la pantalla, van ser molts els que van compartir els seus dubtes a través de Twitter.

Resposta ràpida a través de la xarxa

Afortunadament, el compte de Twitter de Loteries de l'Estat no ha tardat a respondre els dubtes dels usuaris que es preguntaven si aquest número s’anul·laria amb la seva repetició. Res més lluny de la realitat: han confirmat que el 967 té dos premis.

D’aquesta manera, aquells que posseeixin algun bitllet amb aquesta terminació serà premiat múltiples cops: 200 euros per dècim, 2.000 per la sèrie i, a més, 20 euros pel 7, que ha estat un dels reintegraments.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari