ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

Un restaurant de Balaguer ofereix «Guàrdia Civil andalús a la brasa»

A la seva carta també s'hi troben plats curiosos com el següent: «Mans de jutges i fiscals del Constitucional fets a baixa temperatura»

Imatge del restaurant Nova Font Blanca
Imatge del restaurant Nova Font Blanca | Twitter

 

El restaurant Nova Font Blanca de Balaguer s'ha instal·lat al nucli de la polèmica. L’oferta gastronòmica d’aquest local, situat al polígon industrial Camp Llong de Balaguer, compta amb plats amb noms tan controverits com «Guàrdia Civil andalús a la brasa de carbó amb pa torrat i amanida de pagès» o «Mans de jutges i fiscals del Constitucional fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó». 

«Cuinem com ens surt dels fogons», relata la pàgina del restaurant, que destaca per haver aparegut al popular programa de TV3 'Joc de Cartes'. Tot bona avinguda que ha tingut el restaurant entre un sector de la població, però, el cert és que han estat molts els qui han optat per carregar durament contra la oferta del restaurant lleidetà. 

Imatge de la carta del restaurant

 

Twitter esclata contra el restaurant

Les reaccions a Twitter no s’han fet esperar, amb uns plats tan cridaners era lògic que els tuitares no s’estesin de comentar la carta de la Nova Font Blanca. Molts usuaris no han dubtat a mostrar la seva indignació en les seves piulades i fins i tot han demanat fer boicot al restaurant.

El millor restaurant de cargols de la Noguera 

I és que abans de ser conegut per plats com el «guàrdia civil a la brasa», la Nova Font Blanca ja comptava amb una clientela fidel atreta per la seva oferta de brasa i per un dels plats estrella de les terres de ponent, els cargols.

Imatge de la carta del restaurant esmentat
Imatge de la carta del restaurant esmentat | CatalunyaDiari.cat

 

Com a especialista en aquests últims, el restaurant va participar en l’edició del programa de TV3 ‘Joc de Cartes’ que buscava el millor restaurant de cargols de la Noguera. El restaurant balaguerí va resultar el guanyador després d’enfrontar-se a tres establiments més: Cal Farré, el D4 i l’Espígol. El seu propietari, el Toni, va poder recollir els 5.000 euros de premi per invertir al local.   


Comentaris

envia el comentari