Cotxe patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

La Guàrdia Urbana desallotja desenes de persones en dos 'botellons' a Tarragona

Les aglomeracions es van donar a la plaça de la Font i a l'aparcament de terra del cementiri

La Guàrdia Urbana de Tarragona va desallotjar la nit de dissabte a diumenge dos 'botellons' multitudinaris a la capital tarragonina. El primer d'ells es va produir a l'aparcament de terra que hi ha a tocar del cementeri de la ciutat, amb la presència d'un centenar de persones. La policia tarragonina no va realitzar detencions, però sí que va interposar diverses denúncies per consum d'alcohol a la via pública i tinença de substàncies estupefaents.

La segona gran aglomeració de persones es va produir a la plaça de la Font, després de l'hora de tancament de bars i restaurants. Segons ha explicat el 'Diari Més', s'hi van concentrar un nombrós grup de persones, que van acabar retirant-se davant la presència policial. 

Aquestes dues actuacions de la Guàrdia Urbana han completat el dispositiu que la policia tarragonina va organitzar durant el cap de setmana en diversos punts conflictius de la ciutat, com el Camp de Mart, el Parc Saavedra o la plataforma del Miracle.

Festa d'estudiants a la plaça de la Font la nit de divendres

La matinada de divendres a dissabte els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona van desmantellar una festa a la plaça de la Font amb la presència d'uns 400 joves, molts d'ells sense respectar les mesures anti-Covid. L'alerta la van donar les trucades de diversos veïns que es queixaven d'una gran concentració de persones, cridant, consumint alcohol i escoltant música a la cèntrica plaça.

Segons va explicar l'Ajuntament de Tarragona, els concentrats eren estudiants que celebraven una festa pel final dels exàmens de selectivitat. Els agents policials van identificar i denunciar l'organitzador de la trobada.