La Guàrdia Urbana torna a desallotjar les platges de Barcelona

Tot i que la ciutat encara no ha avançat a la fase 1, les aglomeracions no han cessat durant aquests dies

La Guàrdia Urbana de Barcelona desallotjant les platges de la ciutat, 23 de maig de 2020
La Guàrdia Urbana ha desallotjat diverses platges de Barcelona aquest dissabte | CCMA

Barcelona va reobrir les seves platges el passat dia 20 per passejar, afegint-se així a la possibilitat de realitzar esport de manera individual i sempre dins de l'horari estipulat pel govern.

Però les imatges d'aquests dies deixen clar que la població barcelonina encara no entén el risc de la pandèmia. La Guàrdia Urbana de Barcelona ha hagut de desallotjar diverses platges de la ciutat després de veure centenars de persones banyant-se o prenent el sol, activitats per ara no permeses a la ciutat comtal.

Colau no descarta tornar a tancar les platges

Segons informen des de l'Ajuntament de Barcelona, les platges amb més afluència de gent han estat les de Sant Miquel, Sant Sebastià i la Barceloneta, tot i que amb un nombre «similar» als dies anteriors.

Malgrat la intervenció policial, no s'ha produït cap incident i els banyistes han abandonat les platges després que els agents recordessin a través dels altaveus les normes d'aquells municipis que encara no es troben a la fase 1.

Per la seva banda,Ada Colau ja ha informat que no descarta tornar a tancar les platges i limitar el seu accés, per així evitar imatges d'aglomeracions com les que s'han vist aquestes setmanes i produir un rebrot a la zona més afectada de Catalunya pel coronavirus. 


Comentaris

envia el comentari