Pep Guardiola, advertit per la seva agressivitat per la Federació Anglesa

L’entrenador català ha escalat contra un dels àrbitres durant el partit entre el Manchester City i el Liverpool

La Federació Anglesa ha advertit Pep Guardiola pel seu comportament agressiu contra un àrbitre
La Federació Anglesa ha advertit Pep Guardiola pel seu comportament agressiu | Cedida

Pep Guardiola va escridassar un àrbitre en el darrer partit disputat pel seu equip i la Federació Anglesa, FA, l’ha advertit pel seu comportament. El passat dijous 3 de gener es va disputar el títol de la ‘Premiere League’ d’ Anglaterra dos dels principals aspirants, el Manchester City i el Liverpool, quedant 2-1 a favor dels primers gràcies als gols de Sergio Agüero i Leroy Sané.

Guardiola escridassa un dels àrbitres

Tanmateix, l’entrenador dels ‘citizens’ va reaccionar d’una manera agressiva contra el quart àrbitre del partit, enfadant-se i recriminant-lo per les decisions que havia pres davant una presumpta falta que van cometre contra un dels seus jugadors, Raheem Sterling. Tanmateix, l’àrbitre principal no va adonar-se d’ella.

A les imatges es pot veure com el tècnic català s’enfada, es gira i llença la seva bufanda a terra per, a continuació, dirigir-se al col·legiat, tot i que en aquell moment no va rebre cap resposta per la seva part. Finalment el partit va acabar a favor de l’equip de Guardiola i d’aquesta manera els ‘citizens’ es van quedar a quatre punts dels ‘reds’, donant més emoció a la ‘Premier League’.

Primera advertència a Guardiola

És el primer cop que la Federació Anglesa adverteix Pep Guardiola pel seu comportament contra un dels àrbitres durant el partit entre el Manchester City i el Liverpool. En cas de rebre’n quatre, el català podria enfrontar-se a una sanció esportiva més gran que el suspendria durant un o més partits. 

No obstant això, realment la Federació Anglesa ja ha cridat altres vegades l’atenció a entrenador català. Al novembre, va rebre un avís per parlar bé d’un àrbitre abans de la disputa d’un partit, quelcom sancionable segons la normativa de la FA i fet pel qual Rafa Benítez es va queixar.

Guardiola també va haver de pagar una multa de 20.000 lliures, equivalent a 22.500 euros, imposada per la Federació Anglesa per lluir un llaç groc durant els partits disputats pel seu equip. Tanmateix, el tècnic català va continuar portant aquest símbolexposant-se a sancions encara més dures que prohibir-li només dur el llaç groc.


Comentaris

envia el comentari