Guardiola, a Barcelona per finançar la campanya de Graupera

El periodista Jordi Graupera va fer una festa a Barcelona per finançar la seva campanya per l'alcaldia de la ciutat comtal

Jordi Graupera i Josep Guardiola, en una sala de concerts de la part alta de Barcelona
Jordi Graupera i Josep Guardiola, en una sala de concerts de la part alta de Barcelona | Twitter (@andersivera)

Pep Guardiola fa temps que va canviar Manchester per Barcelona. L’entrenador ‘citizen’, però, no oblida el seu passat i aprofita sempre que pot per tornar a visitar la ciutat que el va veure créixer com a persona i, posteriorment, com a futbolista i entrenador. La passada nit de dimecres, en aquesta línia, se'l va poder veure a la festa del periodista, escriptor i precandidat a l'alcaldia de Barcelona, Jordi Graupera.

L’escriptor barceloní, que fa mesos que busca finançament la seva particular campanya per l’alcaldia de Barcelona, va aprofitar la mateixa nit dels premis Ondas per fer un concert per recaptar fons. En un restaurant de la part alta de Barcelona 'La Suite 191', l’exenternador del Barça va coincidir amb el mateix Graupera, i amb altres personalitats del món de la música com David Carabén, Sanjosex, o Roger Mas.

Guardiola amb el precandidat Graupera

Tot plegat va sortir a la llum per la fotografia d’un tuitàire. @andersivera va publicar una imatge a les xarxes socials on es podia veure Jordi Graupera amb el mateix Guardiola. Quelcom que va cridar l’atenció de tothom i que, ràpidament, es va convertir en un assumpte de màxima prioritat.

Els usuaris de les xarxes, però, van anar més enllà i van optar per fer mofa de la fotografia, al·legant que Guardiola i Graupera mantenen una semblança més que evident.


Comentaris

envia el comentari