Guardiola i la notícia que hauria volgut amagar: ha destrossat quatre cotxes a Anglaterra

En quatre anys, Guardiola ha destrossat quatre vehicles d'alta gamma valorats en més mig milió d'euros

Tot el que Pep Guardiola té de bon entrenador, també ho té de mal conductor. I és que els números parlen per si sols: des que és el tècnic del Manchester City, ja ha destrossat quatre cotxes de luxe, segons el mitjà 'The Sun'.

Vehicles d'alta gamma com un Mercedes GLE, un Range Rover, un Bentley GTX700 color plata i un Mini Cooper han estat els qui han patit la conducció de Guardiola des del 2016. El cas del Range Rover és un exemple de la poca traça que té el tècnic per a conduir, ja que li va omplir el dipòsit de gasolina sent un cotxe dièsel.

 

El valor dels vehicles que ha tingut Guardiola sumen un total de 537.000 euros

Una font del mitjà britànic assegura que «Pep és brillant en moltes coses, però conduir no sembla ser una d'aquestes», a més d'explicar que «pateix amb les carreteres de Manchester i ha tingut un parell de cops». També declara que «els seus miralls retrovisors no sobreviuen gaire temps» i que «des de la seva època a Barcelona, Guardiola té fama de ser un conductor desafortunat».

De fet, només Guardiola podria permetre's aquesta mala conducció, ja que els quatre vehicles que ha tingut sumen un valor de 460.000 lliures esterlines, és a dir, uns 537.000 euros. El Mercedes GLE està valorat en 93.640€; el Range Rover, en 175.575€; el Bentley GTX700, en 234.100€; i el Mini Cooper,en 35.113€. 

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari