Guardiola ajudava econòmicament a la gent que ho necessitava a Mèxic

Chevo Martínez, qui era el seu assistent durant l'etapa de Guardiola al futbol mexicà, ha revelat que el tècnic català ja mostrava alguna de les habilitats que llueix avui en dia

Pep Guardiola, en una imatge d'arxiu
Pep Guardiola, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

La persona que va assistir a Pep Guardiola durant la seva etapa als Dorados de Sinaloa (temporada de 2005-2006), Eliseo Martínez, conegut com «Chevo», fa ara unes declaracions sobre la vida del tècnic del city durant la seva estada a la capital mexicana i, entre altres coses, explica que Guardiola va ser molt generós durant la seva estada ja que el Chevo diu «recordo que donava sobres amb diners perquè els repartissin entre la gent del club. A tots aquells que l’ajudaven».

El Chevo, en declaracions a 'Marca' afegeix sobre aquesta anècdota «Recordo que a un noi li va donar 500 pesos i aquest li va respondre que, amb el que li havia donat, aniria a veure’l jugar». 

Guardiola, un estudiós

Eliseo Martínez, o el Chevo, recorda a Pep Guardiola com una persona molt estudiosa, «li agradava molt llegir. Anava amb Lillo y es passava el dia veient futbol, llegint revistes i diaris i parlaven del món del futbol» i Chevo afegeix «Cada dia havia de comprar revistes de futbol, les que sortien aquí. Fins i tot, quan van marxar, li vaig arribar a enviar tres caixes a Espanya plenes de revistes. Era un estudiós».

A més a més, el Chevo ha fet altres declaracions sobre diverses anècdotes de la vida de Guardiola a Mèxic. Sobre la gastronomia del país, per exemple, el mateix Chevo assegura: «Volia conèixer Culiacán, volia provar nous restaurants».

Gaurdiola, durant la seva etapa a Dorados
Guardiola, durant la seva etapa a Dorados | CatalunyaDiari.cat

 

Chevo ha explicat quina era la seva feina al costat de Pep Guardiola. «Era l’encarregat d’estar amb ell. Em van encarregar que l’acompanyés perquè conegués la ciutat, perquè es familiaritzés». 

Maradona arriba a la banqueta de Dorados

L’equip mexicà de Dorados torna a estar a la palestra gràcies a l’arribada al seu equip tècnic de Diego Armando Maradona. L’argentí arriba a l’equip mexicà, en aquest sentit, el mateix Chevo ja augura quina serà la repercussió que això tindrà a Mèxic: «Serà la bomba, tindrem el luxe de tenir a un dels més grans, així que imagina quin caos i quin morbo».


Comentaris

envia el comentari