Guardiola ha volgut elogiar l'actuació de Cristiano Ronaldo

Guardiola felicita l'entrenador del Liverpool després de la Champions

Jürgen Klopp va explicar que havia parlat amb el tècnic del City just abans d'entrar a la roda de premsa

L'entrenador del Liverpool, Jürgen Klopp, va rebre una curiosa felicitació just després de proclamar-se campions d'Europa. El tècnic va explicar que Pep Guardiola, actualment tècnic del Manchester City i amb qui va lluitar fins a l'última jornada per la Premier, li va trucar just després d'acabar el partit.

El propi Klopp va explicar l'anècdota: «Acabo de parlar amb Guardiola perquè tenim un físio que va començar la temporada amb el City però volia guanyar la Champions, és broma», va dir entre riures. Va continuar confessant que «ens hem promès trepitjar-nos el cul mútuament la temporada que ve una altra vegada, anirem a per totes a veure si aconseguim alguna cosa».

Cal recordar que el Liverppol, que va guanyar la seva sisena Champions a guanyar aquest passat dissabte per 0-2 al City de Guardiola, es va quedar a un punt de l'equip del català a la Preimier.

Imagen del seguidor inglés detenido por la Policía de Madrid.
L'acusat, un aficionat del Liverpool, era a Madrid amb motiu de la final de la Champions | EFE

  Escàndol sexual davant la 'Puerta del Sol' durant la final de Champions

  Un seguidor del Liverpool que estava de celebració ahir davant la Puerta del Sol amb motiu de la final de la Champions va ser detingut per masturbar-se en públic, abusar d'una turista italiana i colpejar diversos policies  a Madrid.

  Es tracta d'un home de 30 anys, al qual les càmeres de diversos testimonis que es trobaven al lloc van capturar de ple, enfilat a una tanca i masturbant-se. La imatge s'ha difós massivament per les xarxes.

  Més tard, una turista italiana denunciaria a la Policia Municipal de Madrid que l'home li havia posat la mà per sota de la faldilla i, en resistir-se, li havia propinat una bufetada que la va fer caure a terra i donar-se un cop al cap. La dona va haver de ser atesa pel Samur.

  El denunciat, després dels fets, es trobava en un bar, visiblement embriagat. És on va ser detingut i, durant l'arrest, molt violent, va colpejar també diversos agents. Tres d'ells, de fet, van haver de ser atesos també, en aquest cas en una mútua, segons expliquen fonts policials.

  L'arrestat, autor de l'escàndol públic, de l'abús sexual a la turista italiana i les agressions als policies, està acusat d'un delicte contra la llibertat sexual, d'un delicte de lesions i d'atemptat contra l'autoritat. 

  També et pot interessar...