La guerra d’Afganistan obliga a fugir el nen que va emocionar Messi

El petit i la seva família han hagut de deixar-ho tot enrere i refugiar-se lluny de casa

Murtaza Ahmdi i la seva família han hagut de fugir de casa per la guerra
Murtaza Ahmdi i la seva família han hagut de fugir de casa per la guerra | Twitter @FIFAcom

  

Messi va fer realitat el somni d’un nen de cinc anys que vivia a l'Afganistansamarreta una a mà amb diverses bosses de plàstic

Ara, però, la crueltat de la guerra ha obligat al petit i la seva família a fugir de casa seva. Els talibans han irromput al districte de Jaghori, a la província de Ghazni, i ha obligat a la família del menor a fer les maletes i a marxar de casa seva. 

Murtaza Ahmdi, el nen que va emocionar Messi

Aquesta imatge va commoure de tal manera al jugador argentí que, molt sorprès per l'acció, va optar per convidar-lo a Qatar i regalar-li una equipació complerta del Barça, una samarreta de la selecció argentina firmada per tots els jugadors i una pilota de futbol.  

No obstant això, la fama del petit Murtaza Ahmdi també va comportar diversos problemes a la seva família, ja que el nen es va convertir en el centre d’amenaces dels insurgents i dels delinqüents locals que els reclamaven els diners que presumptament Messi els hauria donat. Tots vivien amb por perquè la situació s’havia tornat complicada.

La guerra, però, ha provocat ara que més de dos terços de la població, inclosa la família de Murtaza, hagin de deixar-ho tot enrere i fugir de casa per refugiar-se a Kabul o altres indrets. La família del menor, que ara té 7 anys, doncs, s'ha vist forçada a abandonar casa seva per culpa de la guerra.


Comentaris

envia el comentari