Prediccions de la Tercera Guerra Mundial

Des de fa segles existeixen figures que han previst alguns dels grans conflictes de la humanitat però, quantes persones han profetitzat la Tercera Guerra Mundial?

Vivim temps estranys i difícils. Tensions entre potències econòmiques i militars, conflictes interns en molts països, i fins i tot ha tornat l’ombra del conflicte nuclear. Tanmateix, poca gent s’imagina que tot plegat pugui escalar prou per a provocar un conflicte a escala mundial.

Però la por existeix, i unes quantes veus s’alcen per avisar. Veus que asseguren que algunes persones especials ja van entreveure un gran conflicte a escala global. A continuació us exposarem les profecies més importants i misterioses sobre una possible Tercera Guerra Mundial.

Nostradamus

Parlar de profecies és parlar de Michel de Nostredame, més conegut com a Nostradamus. Els seus quartets han estat estudiats per milers de persones i s’han fet virals durant les últimes dècades. I per descomptat aquest apotecari també va realitzar suposades prediccions sobre una Tercera Gran Guerra.

 

Per començar, molts investigadors asseguren que el profeta francès va encertar la situació actual. Afirmen que es refereix a Donald Trump quan parla de ‘La falsa trompeta que amaga la bogeria’. Aquesta ‘trompeta’ o ‘tromba’, segons la traducció, apareix diverses vegades en les prediccions i, en tots els casos, amb connotacions negatives.

Nostradamus és, sens dubte, el profeta més famós avui en dia
Nostradamus és, sens dubte, el profeta més famós avui en dia | Cedida

 

Sobre la temuda Tercera Guerra Mundial, hi ha moltes interpretacions. L’any en què el conflicte ha d'esclatar varia molt segons el lector. Però el que sí que és clar és que aquesta durarà 27 anys i serà provocada pel tercer anticrist. A més a més,  el final serà destructiu i terrorífic.

Caldria deixar clar que Nostradamus en les seves profecies parla de tres anticristos al llarg de la història. El primer s’identifica amb Napoleó. El segon és ben senzill, només cal saber el nom que el profetà li atorgà: ‘Hister’. El tercer és, suposadament, el que encara ha de venir i l’anomena ‘Mabus’. Ara la qüestió per a molts és descobrir-lo abans que actuï.

Mare Shipton

La profetessa britànica Ursula Southeil, més coneguda com a Mare Shipton, és una figura enigmàtica i fascinant. Menys coneguda que altres vidents, aquesta psíquica del segle XV sorprèn amb els seus increïbles escrits sobre el futur.

Entre els seus encerts hi ha prediccions tan extraordinàries com el naixement de la Reina Isabel I (de qui encertà inclús el nom), la I i II Guerra Mundial o  l’aparició dels automòbils i internet. Tenint en compte això encara poden aterrir més les seves horroroses prediccions sobre el futur.

Les visions de Mare Shipton sorprenen per la seva exactitud
Les visions de Mare Shipton sorprenen per la seva exactitud | Cedida

 

Segons Mare Shipton, aquest gran conflicte bèl·lic que ha de venir s’iniciarà a l’orient mitjà. En les seves pròpies paraules ‘La guerra vindrà des d’on viuen el turc i el pagà’. A partir d’aquest punt s’estendria per tot el món fins que ‘l’impost, la sang i la guerra arribin a cada humil llar’.

Per si la guerra no fos prou, les profecies també anuncien grans desastres naturals. Tres volcans s’activaran en poc temps, els terratrèmols  proliferaran i les inundacions i el creixement del mar faran que l’aigua ocupi el lloc de la terra.

Per sort no tot el que ha de venir és terrible. Després que un ‘ardent drac’ arrasi la Terra, els pocs humans que sobrevisquin podran formar una nova humanitat. I no ho faran sols: ‘una serp platejada deixarà caure homes d’estrany semblant que es barrejaran amb la nova Terra’.

Benjamin Solari Parravicini

Aquest pintor i escultor argentí va néixer a les portes del segle XX. És molt conegut perquè no només va escriure profecies, sinó que també les va plasmar en quadres que anomenava psicografies.

Les seves visions potser són abstractes a vegades i, per tant, difícils d’interpretar. Així i tot hi ha elements explícits molt importants. Un exemple és que per a les seves profecies  l’origen del gran conflicte és Israel.

Es refereix Parravicini a una explosió nuclear quan parla del 'monstre de matèria'?
Es refereix Parravicini a una explosió nuclear quan parla del 'monstre de matèria'? | Cedida

 

Els Estats Units també en són partícips, amb títols de psicografies tan clars com ‘L’elefant nord-americà tindrà aigua negra a la seva trompa i començarà el seu mal’. Els experts asseguren que és una clara referència a la intervenció d’altres països cercant petroli. Fins i tot van més enllà i veuen una referència directa al Partit Republicà dels Estats Units, que té per símbol un elefant.

Per a aquest suposat gran conflicte, Parravicini té les seves pròpies profecies. Ell l’anomena ‘La guerra dels tres’ i preveu horribles conseqüències. Unes conseqüències que descriu amb la frase  ‘el monstre de matèria explotarà’. Podria el profeta argentí referir-se a una bomba nuclear?

Curiosament, i seguint la línia d’altres vidents, Parravicini veu el final acompanyat d’un  fort cataclisme natural. Volcans en erupció, moviments sísmics i inundacions.  ‘Arribant és a la Terra el desbordament del Cataclisme’.

Molts profetes i profetesses coincideixen en que la Tercera Guerra Mundial vindrà acompanyada de desastres naturals
Molts profetes i profetesses coincideixen a dir que la Tercera Guerra Mundial vindrà acompanyada de desastres naturals | Cedida

 

Per descomptat altres profetes han parlat d’una futura gran guerra. Però aquests ho han fet amb tanta força i detall que sorprenen. Només ens queda esperar que tots ells s’equivoquin i el futur sigui molt més esperançador del que anuncien aquestes profecies.