Grup Lego obrirà a Barcelona la seva primera 'flagship store'

Serà la primera botiga d'aquest estil a Espanya, i ho farà a finals de 2021

El Grup Lego obrirà a Espanya la seva primera 'flagship store', que estarà situada a Barcelona, a finals de 2021, segons ha informat la multinacional danesa en un comunicat.

En concret, aquesta obertura, que s'espera que estigui operativa abans de la campanya de Nadal, reafirma l'aposta de la multinacional pel mercat espanyol, on compta amb sis botigues certificades que estan localitzades a Barcelona (2), Madrid (2), Saragossa i Sevilla.

D'aquesta manera, Lego continua confiant en Espanya, un mercat en el qual el grup va tancar 2020 amb una quota de mercat del 7,6%, després de créixer un 1,1% respecte a l'any anterior, i amb un creixement interanual del 8,5% (una diferència de més de 5,6 milions d'euros), segons dades de The NPD Group Source.

La multinacional danesa ha avançat que l'obertura d'aquesta botiga insígnia crearà més de deu llocs de treball a la ciutat, motiu pel qual iniciarà en uns dies la fase de captació de talent local per a les vacants disponibles.

La posada en marxa d'aquesta 'flagship store' forma part dels plans de la companyia per a 2021, que inclouen l'obertura de 130 botigues Lego a tot el món, després de finalitzar 2020 amb un total de 678 botigues. Així mateix, el Grup Lego ha anunciat aquesta nova obertura, després de revelar els seus resultats de 2020, on les seves vendes al consumidor van créixer un 21% a escala mundial en comparació amb 2019.

Homenatge a la creativitat i arquitectura de Barcelona

La primera 'flagship store' de Lego a Espanya retrà homenatge a la creativitat de la ciutat de Barcelona, oferint al visitant una completa experiència 100% Lego amb una gran dosi d'innovació.

D'aquesta manera, seguint el model de la resta de les seves botigues insígnia, la de Barcelona comptarà amb multitud de referències locals. La botiga i el seu disseny estaran inspirats en emblemes de la ciutat que reflecteixen l'esperit creatiu dels valors del grup, com l'arquitectura, el modernisme, els mosaics o el trencadís.

A més de tenir l'assortiment més complet del catàleg de la companyia, amb més de 300 novetats llançades cada any, la botiga insígnia de Barcelona inclourà experiències de joc innovadores perquè els visitants interactuïn amb el 'maó' de formes creatives i divertides, mai abans vistes en una botiga insígnia a Europa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari