Imatge promocional de Halloween a PortAventura.

Un passatge del terror únic a Europa i activitats familiars arriben per Halloween a PortAventura

Des del 21 de setembre i fins al 17 de novembre, el resort ubicat a la Costa Daurada es transforma per portar una experiència terroríficament divertida per a totes les edats

22.000 carabasses, desenes de personatges fantasmagòrics i criatures terrorífiques, teranyines, ratpenats... PortAventura World es transforma a partir del 21 de setembre per convertir-se en l'epicentre de Halloween fins al 17 de novembre. El resort incorpora en aquesta campanya diverses novetats, entre les quals cal destacar La Isla Maldita —la gran aposta d'aquest any—, i assegura una experiència terroríficament divertida apta per a tots els públics, amb atraccions i espectacles per a totes les edats.

El complex format per Costa Caribe i PortAventura obre portes a partir d'aquest dissabte i ho fa cuidant fins al mínim detall en la decoració, en la planificació d'activitats i amb passatges del terror, productes tematitzats a les botigues com disfresses i màscares, gastronomia creada per a submergir-se totalment en aquesta temàtica, nous espectacles i atraccions, tot enfocat per fer d'aquest Halloween un moment especial per a tots els visitants. Ja s'han posat a la venda les entrades per aquesta campanya així com promocions que inclouen nits d'hotel i accés també a FerrariLand.

Un vaixell pirata naufagrat on la tripulació torna a la vida a La Isla Maldita.
Un vaixell pirata naufagrat on la tripulació torna a la vida a La Isla Maldita. | PortAventura

 

Un quilòmetre de terror a La Isla Maldita, un passatge únic a Europa

Una illa remota del Carib on un vaixell va naufragar fa anys: aquest és l'escenari principal de La Isla Maldita, la gran novetat de PortAventura World per aquest Halloween 2019. Es tracta d'un passatge del terror en el qual els visitants faran un terrorífic recorregut d'un quilòmetre intentant escapar dels més de 100 fantasmagòrics pirates que han tornat a la vida després d'una tempesta. 

Vaixells enfonsats, escenografia a l'aigua, vegetació i una àrea prèvia d'animació i restauració converteixen aquest nou passatge del terror en una atracció única a Europa i que de ben segur que es convertirà en un imprescindible pels amants de la por i les experiències terrorífiques. La direcció d'espectacles de PortAventura World ha estat l'encarregada de crear aquest increïble paisatge juntament amb la col·laboració d'especialistes en efectes i l'equip de maquilladors liderat per Alejandra Alcañiz, una reconeguda i guardonada maquilladora professional que aconsegueix transformar els actors completament.

A més, per completar l'experiència enguany Monster Energy, marca americana de beguda energètica, ajudarà a recuperar forces als visitants del passatge un cop travessin la sortida, mentre gaudeixen d'un DJ i molta animació.

La Isla Maldita se suma enguany als passatges de terror que ja han protagonitzat altres campanyes de Halloween a PortAventura World com són l’Apocalipsis Maya, REC Experience i Horror en Texas. Tots aquests passatges es poden gaudir per separat o de forma conjunta amb el Halloween Passport.

PortAventura World ha preparat un Halloween apte per a tots els públics i gustos.
PortAventura World ha preparat un Halloween apte per a tots els públics i gustos. | PortAventura

 

Halloween per a tota la família

El terror, però, té moltes cares i PortAventura World ho té tot pensat perquè l'experiència es pugui gaudir en família. Així doncs, tant als qui els hi agraden les emocions extremes com als qui no, podran gaudir del Halloween gràcies a la gran varietat de propostes. El resort compta també amb espectacles i esdeveniments especials de caràcter més familiar i terroríficament divertits, com per exemple a SésamoAventura on també hi arribarà Halloween de la mà del Conde Draco, amfitrió de luxe en un espectacle on la resta de personatges de SésamoAventura també s'hi sumaran  per cantar i ballar.

El Halloween Family Festival de l'àrea de SésamoAventura estarà replet d'activitats durant tota la campanya amb escultures de carabasses, vampirs, visites de personatges especials... A més, també pot ser un moment ideal per provar la guardonada nova atracció d'aquesta àrea, Street Mission, la primera 'dark ride' de PortAventura World.

Nou espectacles per a tota la família

A més d'aquestes propostes, en les diferents àrees del parc d'atraccions de la Costa Daurada també s'hi podrà gaudir de fins a nou espectacles diferents per a tota la família: Halloween Kingdom al Gran Teatre Imperial a la Xina omplirà d'acrobàcies i enigmàtics ballarins l'escenari, tot amb un entorn gòtic per evocar les ànimes del més enllà. Al Far West, d'altra banda, l'Emma's House Restaurant es transformarà amb la Posada de Halloween on els visitants podran degustar un menú especialment creat per Halloween. 

Més de 100 pirates zombies formen part de La Isla Maldita.
Més de 100 pirates zombies formen part de La Isla Maldita. | PortAventura

 

Balanç de la campanya d'estiu a PortAventura World

PortAventura World tanca l’estiu amb un balanç positiu. Segons ha informat la companyia en un comunicat, les pernoctacions als sis hotels del complex han crescut un 9% respecte l’any anterior i han assolit el 95% d’ocupació. A més, la xifra de visitants als tres parcs també ha crescut, tant pel que fa al mercat nacional com a l’internacional, on destaquen un 27% més de visitants de Rússia i un 10% més de clients del Regne Unit. PortAventura, que enceta aquest dissabte la temporada de Halloween, preveu tornar a incrementar el nombre d'assistents, ja que es tracta d'una de les campanyes més esperades cada any experimenta un augment constant de visitants –del 17% l’any passat.