Primer pla d'Helena Garcia Melero

Helena Garcia Melero: els seus fills, quants en té i un divorci traumàtic

La vida privada de la periodista s'ha enfrontat a episodis durs

Helena Garcia Melero és una de les presentadores estrella de TV3. La periodista ja fa molts anys que treballa per la cadena pública catalana, i és una de les més estimades.

Actualment, està al capdavant del programa 'Tot es mou' i, la direcció de TV3, ha decidit renovar la periodista com a conductora de l'espai durant la temporada vinent. Així, la presentadora continuarà una temporada més al capdavant del magazín i mantindrà el mateix horari. De les 10:30 hores del matí a les 13:30 hores del migdia. Una decisió, que ben segur haurà agradat a la catalana. 

Ara bé, des de divendres passat, la presentadora està desapareguda de la pantalla. Pel que s'ha pogut saber, la presentadora ha marxat uns dies de vacances

Pla mig d'Helena García Melero
Helena Garcia Melero, ha marxat uns dies de vacances. | TV3

Helena Garcia Melero i els secrets més íntims

Són molts els qui coneixen Helena Garcia Melero, però pocs els detalls de la seva vida privada. La realitat és que la periodista no ha amagat mai el seu divorci amb el periodista Joan Vehils. Sense cap mena de dubte, la seva separació va ser un dels esdeveniments més importants de la seva vida. L'any 2017, va marcar un abans i un després a la seva vida.

En una entrevista pel programa 'Al cotxe', d'Eloi Vilà, Melero es va obrir per explicar el que, segons ella, era la decisió més bèstia que havia pres mai. «Ha estat  la decisió més bèstia que he pres a la meva vida. És, sens dubte, el que més m'ha costat en aquesta vida», començava dient la presentadora. 

Pla mig d'Helena García Melero i el seu exmarit Joan Vehils
Melero i Joan Vehils van separar-se l'any 2017. | GTRES

«No sé quantes decisions fortes he pres a la meva vida, però en el saquet de les meves accions més potents sempre hi haurà aquesta», va dir la periodista molt afectada. 

«De vegades deixes que la vida es pronunciï. És aquell moment en el qual tu no tens aquell coratge suficient per prendre aquella decisió i deixes que la vida parli. Diguéssim que la vida t’empeny i t’orienta per fer el pas definitiu», concloïa.

Melero i els seus fills

Encara que el matrimoni no fluctués van tenir 3 fills: la Maria, la Paula i en Joan, el més petit. Tots tres, encara que són bastant desconeguts, s'han pogut veure a les xarxes socials dels seus pares, els quals han compartit diferents imatges amb ells.

De fet, Melero va compartir una imatge amb el seu fill el passat mes de gener, mentre gaudia d'unes vacances força merescudes a França, a París. Pel que es pot veure, el fill és petit, però està fort, ja que aixeca completament el pes de la seva mare. 

El petit, de 13 anys, també s'ha pogut veure en alguna ocasió amb el seu pare. Pel que sembla, els agrada molt fer caiac junts. Fins i tot, han participat en alguna competició a Cadaqués.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!