Imatge d'Helena Garcia Melero al 'Tot es mou'.

El secret del traumàtic divorci d'Helena García Melero: amagat durant tot aquest temps

Melero es va separar el 2017 i qualifica aquell gest com «la decisió més bèstia que he pres a la meva vida»

Helena García Melero porta una llarga vida a TV3, tant que ha viscut els seus tres embarassos en antena. Les seves criatures, la Maria, la Paula i el Joan, són fruit del seu matrimoni amb el periodista Joan Vehils.

La seva separació el 2017 va ser, sense cap mena de dubte, un dels esdeveniments més importants de la seva vida. Quan estava en procés de separació, es va sincerar al respecte en una entrevista pel programa 'Al cotxe' amb Eloi Vila. Va ser el 2018, però Melero es va obrir de bat a bat per a explicar el que, segons ella, era la decisió més «bèstia» que havia pres mai. 

Primer pla de la periodista Helena García Melero i el també periodista Joan Vehils.
Helena García Melero i Joan Vehils es van separar el 2017. | GTRES

«S’ha de reflexionar molt, li dones moltes voltes» 

«Ha estat  la decisió més bèstia que he pres a la meva vida. És, sens dubte, el que més m'ha costat en aquesta vida», començava la presentadora. Melero va seguir reflexionant sobre la seva decisió: «No sé quantes decisions fortes he pres a la meva vida, però en el saquet de les meves accions més potents sempre hi haurà aquesta».

Durant l'entrevista, la presentadora estava visiblement afectada, però en les seves paraules hi havia una mica d'esperança. «A vegades deixes que la vida es pronunciï. És aquell moment en el qual tu no tens aquell coratge suficient per prendre aquella decisió i deixes que la vida parli. Diguéssim que la vida t’empeny i t’orienta per fer el pas definitiu», concloïa.

«Jo sóc molt patidora»

Helena García, per sort va trobar el suport que necessitava en els seus fills. En l'entrevista reconeix que són la seva alegria, tot i que pateix molt per ells. «Ser mare et genera moltes il·lusions, però també patiment en el moment que no surten les coses com t'agradaria, en el moment que comencen a fer-se grans».

Finalment, la presentadora reconeixia que els dies que no està amb els seus fills són el què més li costa. «És una cosa que no puc superar i que la porto dins... Però bé, vaig fent».

El retrobament 'bomba'

Han passat sis anys d'ençà que la conductora del 'Tot es mou' de TV3es va separar de Joan Vehils. El passat 8 de maig, però, l'exparella es va retrobar a la Gala People in Red. Tots dos van posar a la catifa vermella i fins i tot es van fer fotografies on estaven un al costat de l'altre.

Malgrat la seva separació, Helena García Melero i el periodista Joan Vehils encara mantenen una bona relació, doncs els dos van compartir molts anys junts i tenen tres fills en comú.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!