Imatge d'Helena García Melero sorpresa

Helena García Melero, de TV3, impressiona amb la seva última fotografia

La presentadora del 'Tot es mou' està gaudint de les seves vacances a Cadaqués

Després de tot l'any conduint un programa en directe i amb l'enrenou de les eleccions per partida doble, Helena García Melero està gaudint més que mai de les seves vacances. El destí escollit per la periodista estrella de la cadena pública catalana? Cadaqués, a l'Alt Empordà

Melero estarà fora de la petita pantalla fins al mes de setembre, quan tornarà amb les piles carregades per presentar la nova temporada del 'Tot es mou'. Val a dir que tant Helena García Melero com tot l'equip del programa, van organitzar una gran festa abans de començar les tan esperades vacances d'estiu.

«Eren moltes les expectatives de la festa del 'Tot es mou' de TV3. Han quedat superades! BONES VACANCES!», va publicar la presentadora amb diverses fotografies de tot l'equip del programa i diverses cares conegudes de la corpo gaudint d'una gran festa en un restaurant de Barcelona

Una imatge impressionant

Com hem esmentat anteriorment, el destí escollit per la presentadora ha estat Cadaqués. La catalana és una enamorada del nord de Catalunya i és per aquest motiu que no és la primera vegada que decideix anar-hi per fer una escapada, per petita que sigui. 

Doncs bé, la presentadora ha publicat una espectacular imatge que ha causat impacte. Helena García Melero apareix nedant a mar obert i el cert és que la imatge és del tot impressionant. La televisiva s'ha deixat veure vestida de neoprè per no passar fred, amb una gorra de color groc i unes ulleres blaves.

Amb aquesta imatge queda clara la passió que sent la periodista per l'esport, ja que no és la primera vegada que ha compartit alguna publicació d'aquest tipus. Així doncs, aquest és el secret de la de TV3 per desconnectar i carregar-se d'energia de cara la temporada vinent. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Helena García Melero, una apassionada de l'esport

El cert és que la catalana és una persona molt esportista. Especialment si es tracta de la natació. Així ho hem pogut veure en diverses fotografies publicades per ella mateixa. De fet, podríem afirmar que la catalana és tota una experta en nadar en aigües obertes.