rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Helicòpters de l'exèrcit espanyol sobrevolen Girona

5 aparells, que tornaven d'unes maniobres a França, han travessat el cel de la ciutat al voltant de les 5 de la tarda
Imatge dels 5 helicòpters sobrevolant Girona | Twitter

 

Un grup de cinc helicòpters de l’exèrcit espanyol han volat pel cel de Girona en la tarda d'aquest dilluns dia 24. Al voltant de les 17:00 hores, s’han pogut veure 5 aparells, tres de combat amb armament en els laterals i dos de transports de tropes, que sobrevolaven la ciutat a baixa altura. 

 

Segons ha informat el Diari de Girona, les aeronaus tornaven de França on havien realitzat unes maniobres conjuntes amb l'armada francesa. Els 5 aparells es dirigien a l'aeroport de Girona per posar benzina, abans de tornar a la seva base de Saragossa. La imatge dels 5 helicòpters ha causat molta indignació i sorpresa entre els veïns, com així ho han recollit les xarxes socials. 

 

 

Les xarxes esclaten pel pas de les aeronaus 

Els usuaris de Twitter han publicat multitud de fotografies i vídeos del moment a més de mostrar la seva disconformitat pel pas dels cinc helicòpters. La falta d'informació sobre el vol ha empipat molts veïns de la ciutat.

 

 

 

 

El PDeCAT demanarà explicacions al govern de Pedro Sánchez

Minuts abans de la subdelegació del govern a Girona donés més informació sobre la presència de les aeronaus de l'exèrcit a la ciutat gironina, el senador per Girona del PDeCAT Joan Bagué confirmava que el seu partit preguntarà sobre aquest assumpte al govern espanyol