Henry Méndez actuarà a la macrofesta de Cap d'Any de Reus

L'artista internacional actuarà la nit de Cap d'Any al Pavelló Olímpic de Reus

Henry Méndez és l’artista cap de cartell de la macrofesta de Cap d’Any que se celebrarà al Pavelló Olímpic de Reus. L’organització de la festa ho ha fet públic aquest dijous, 8 de novembre, després de revelar fa una setmana la resta d’artistes que conformen el cartell de l’Olympic New Year’s Eve. La resta d’artistes que completaran la macro Cap d’Any Loca Latino ja s’havien confirmat, i són Ricky Rf, Guillem Artigas, Marc Vidal, Joymiiq i DJ Ash, el DJ resident dels locals La Nuit i l’Hangar.

Així doncs, el cantant, compositor i productor de la República Dominicana Henry Méndez serà el gran reclam d’aquesta macrofesta, que la nit d’aquest 31 de desembre torna a la capital del Baix Camp. Méndez és conegut per les seves cançons de reggaeton, trap, hip hop, pop i merengue, entre les quals destaquen els seus èxits «Rayos de sol», «Mi reina» o «El tiburón». Méndez serà, doncs, l’encarregat de fer ballar tots els assistents en aquesta festa que s’allargarà fins a les 7 del matí.

Les entrades ja estan a la venda des de 15 euros

Aquelles persones que no es vulguin perdre la macrofesta reusenca ja poden comprar la seva entrada a través de la pàgina web de l’Olympic New Year’s Eve. Les primeres entrades ja estan a la venda per només 15 euros, amb una consumició; o bé per 20 euros amb tres consumicions. A més hi ha un ‘multipack’ per 40 euros que inclou cinc consumicions i el got de la festa. També hi ha un ‘Kit Pulsera VIP’, per 65 euros, que inclou la polsera VIP i tres consumicions.

Després d’anys sense acollir cap festa de Cap d’Any, enguany el Pavelló Olímpic de Reus tornarà a ser l’escenari d’una macrofesta que començarà a les 12 de la nit i s’allargarà fins a les 7 del matí del dia 1 de gener del 2019. La festa està impulsada per empresaris de l’oci nocturn vinculats als locals La Nuit i l’Hangar, dues de les referències en la nit reusenca.