YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La història del segon premi de La Grossa que ha tocat a Osona

L’entitat juvenil d’un municipi del Lluçanès va comprar tots els bitllets del número 15199 a un estanc osonenc

El segon premi de 'La Grossa' es va vendre a Osona però ha tocat al Bages
El segon premi de 'La Grossa' es va vendre a Osona però ha tocat al Bages | CatalunyaDiari.cat

Sorprenent història de La Grossa de Cap d’Any d’aquest 2018. Un municipi d’Osona va vendre íntegrament el segon premi, tot i que la totalitat del premi ha recaigut en una entitat d’un poble del Bages. Concretament l’estanc de les Masies de Voltegrà ha estat l’encarregat de repartir la sort que ha portat el número 15199 de la loteria, però cap habitant d’aquesta localitat ha vist ni un euro.

Segon premi de La Grossa dividit en participacions

Segons ha explicat l’estanquer de les Masies, han repartit al voltant d’uns dos milions d’euros i els agraciats han estat els membres dels ‘Cofois’, una entitat formada pels joves de Sant Feliu Sasserra que van comprar tots els bitllets del número que ha estat escollit com el segon premi de La Grossa d’aquest any i van decidir fer-ne participacions.

Per una altra banda, l’estanc Grillo del mateix municipi del Lluçanès també va vendre electrònicament cinc bitllets més a persones que no havien arribat a temps per comprar una participació de l’entitat juvenil. Així doncs, cada bitllet premiat equival a 65.000 euros que corresponen a 3.250 euros per cada euro jugat amb les participacions del número 15199. A més a més, cal destacar que per La Grossa de Cap d’Any del passat 2016 aquest estanc va vendre íntegrament un cinquè premi.

La Grossa de Cap d’Any reparteix sort arreu de Catalunya

La Grossa ja ha repartit tota la sort d’aquest 2018 arreu del país. El primer premi, que correspon al número 58.499 i està valorat en 200.000 euros, ha estat venut a el Prat de Llobregat (Baix Llobregat), Terrassa (Vallès Occidental) i Barcelona. Mentre que el tercer, el 11825 amb 30.000 euros, s’ha repartit entre Centelles (Osona), Badia del Vallès (Vallès Occidental) i Barcelona.

Finalment, el quart premi, de 10.000 euros, correspon als números 54.790 i 59.743 que s’han venut a Mataró, Tona (Osona), Piera (Anoia), Valls (Alt Camp) i Salou (Tarragonès). Mentre que els tres cinquens premis, amb 5.000 euros, són els números 46.319, 54.825 i 64.654 que s’han repartit entre Vilanova del Vallès, Barcelona, Banyoles i Valls.


Comentaris

envia el comentari