La Clínica Sant Jordi de Barcelona ampliara les seves instal·lacions gràcies a la inversió de 'HM Hospitales'

HM Hospitales creix en tots els àmbits després d’arribar a Barcelona

El grup s’ha expandit a Catalunya gràcies a la compra de l’Hospital Delfos i la clínica Sant Jordi

HM Hospitales, dels germans Abarca-Cidón que al mes d’abril van comprar la Clínica Sant Jordi de Barcelona, ha tancat el 2018 sent un dels millors anys del grup. Segons ha avançat ‘TOT Barcelona, les xifres obtingudes han demostrat que han viscut un creixement en tots els aspectes assistencials, tenint en compte també la nova etapa de l’Hospital Delfos, al barri de Vallcarca.

HM Hospitales creix en tots els sentits

En aquest sentit, el president de HM Hospitales, el doctor Juan Abarca Cidón, ha assegurat: «La millora constant dels nostres indicadors en el pla assistencial, financer, d'investigació i docent són el reflex d'una època vibrant. Fruit del desenvolupament dels diferents plans estratègics».  El grup ha aconseguit doblar la facturació i també el creixement de la seva xarxa de centres a l’Estat. A més a més, el 2018 també ha estat un any on han invertit molt en tecnologia sanitària d’avantguarda i, d’aquesta manera’, aconseguir col·locar-se «com un actor principal en el panorama sanitari privat».

Segons les dades de la memòria anual,  les cirurgies practicades als centres del grup HM Hospitales han augmentat en un 27%, arribant a les 52.780. A més, les ambulatòries també s’han incrementat en un 7%, amb 27.948. Per altra banda, les consultes externes ateses han estat de 2.353.528 i d’urgències, 538.334, és a dir, un 4% més que l’any anterior.

Destaquen els 8,8 milions d’estudis de laboratori, els quals han augmentat un 20%, i les 49.834 endoscòpies, un 22% més. També hi ha hagut un total de 6.475 naixements als hospitals del grup. Finalment, HM Hospitales ha aconseguit facturar un 14% més que l’exercici anterior, amb un total de 415 milions d'euros, una xifra que duplica els 201,6 milions d’euros obtinguts l’any 2013.

També et pot interessar...