Un home amb càncer terminal s'acomiada de la vida amb un sorprenent últim desig

La imatge s'ha fet viral i ha comportat una onada de missatges i altres fotografies de moments similars

Norbert ha dit adeu a la vida acompanyat dels seus fills i la seva dona amb una cervesa
Norbert ha dit adeu a la vida acompanyat del seus fills i la seva dona amb una cervesa | Twitter

Norbert Schemm, un home estatunidenc, de Wisconsin, patia un càncer de còlon en fase terminal. Preparat per acomiadar-se dels seus tenia un últim desig, una última celebració per recordar els seus 87 anys de vida: beure's una cervesa amb els seus fills. Rodejat d'ells i de la seva dona, que va decidir no prendre'n —potser 'off the record'—, Norbert va viure l'epíleg del seu llibre rellegint els capítols més importants. Com no podia ser d'una altra manera, la imatge del context, compartida pel net d'aquest lluitador, s'ha fet viral.

Més de 300.000 'likes' que reflecteixen una clara empatia fosa en milers de missatges de condol. Ara bé, potser, el que no s'esperaven els familiars de Norbert és que rebrien també fotografies d'altres internautes dient adeu als seus estimats de maneres similars. Cigarrets, didalets, cerveses (...) Què carai? Si és l'última nit, caldrà celebrar-la i recordar-la com mai. 

Les declaracions del seu net

«El meu avi va estar relativament saludable al llarg de la seva vida, però el diumenge de la setmana passada, mentre estava a l'hospital, es va adonar que li arribava el final. Va trucar perquè hi anéssim, i vam fer la foto dimarts a la nit. Va morir dimecres d'un càncer de còlon de fase quatre», relata el seu net, que és pare d'una nena i un nen, en declaracions a la BBC. Publicar la foto no devia ser fàcil però assegura que l'ha «ajudat amb la seva pena». «És reconfortant veure que els meus avis i els seus fills estaven tots junts en els seus últims moments».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari