IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un home de 82 anys del Bages troba parella posant la seva herència pel mig

L'home, que fa tretze anys que va enviudar, va publicar un anunci en un diari, gràcies al qual ha aconseguit trobar una dona de 38 anys amb la qual està content

L'home assegura estar «molt il·lusionat» després de trobar una dona cubana de 38 anys
L'home assegura estar «molt il·lusionat» després de trobar una dona cubana de 38 anys | cedida

Un home de 82 anys del municipi de Sallent, a la comarca del Bages, ha aconseguit trobar la parella dels seus somnis, després de publicar un anunci en un diari local de la Catalunya Central. En concret, l'ancià va explicar que buscava una dona de fins a 37 anys i «no fumadors, bona presència, sensible» i «amant de la naturalesa», i destacava que, si complia amb les seves expectatives, estava disposat a deixar-li la seva «herència».

Les seves poques, però contundents, paraules van funcionar molt bé, i és que l'home va tenir una desena de candidatures, fins que finalment va aconseguir trobar una dona d'origen cubà amb la qual assegura estar «molt il·lusionat». L'herència en qüestió està valorada en uns 400.000 euros, i està formada per un pis que té a Sallent i on resident, a més d'una casa amb terreny a Castellnou de Bages. 

L'home, extreballador de banca, va enviudar fa 13 anys

L'home és un extreballador de Banesto, que a l'edat de 55 anys va decidir prejubilar-se perquè la irrupció de la informàtica va fer que li resultés difícil adaptar-se als nous temps. Segons ha explicat a 'Regio 7', en aquella època va arribar fins i tot a carregar maletins plens de diners des de Manresa, quan feia falta urgentment diners en metàl·lic. En aquells temps, a més, va treballar de comercial a les tardes, i va anar acumulant un patrimoni impressionant. 

Ara bé, fa tretze anys la seva parella va morir, i des de llavors, amb el pas dels anys, va adonar-se que necessita algú al seu costat, per passar els últims anys de la seva vida. És així com se li va acudir posar un anunci en el periòdic, gràcies al qual se li van presentar primer tres noies llatinoamericanes.

L'anunci amb el qual el protagonista de la nostra història va buscar una parella
L'anunci amb el qual el protagonista de la nostra història va buscar una parella | Regio 7

 

El primer intent no va anar gaire bé

Una li va demanar que allotgés a casa seva una companya que no tenia on viure, i ell va accedir, però no li va acabar d'agradar la petició perquè no es coneixien, i tenir algú a casa d'aquesta manera li resultava incòmode. Ara bé, la dona fins i tot va arribar a demanar-li matrimoni, però ell li va dir que «no». «Em vaig veure a venir que em quedaria en calçotets, i vaig tallar la relació», ha assegurat. 

Tot i els constants consells de la família i altres amistats perquè busqués una dona de la seva edat, l'home va insistir en els seus plans. «Jo m'he cuidat molt al llarg dels anys, faig esport i hi ha moltes dones grans que no ho han fet, per això en l'anunci vaig posar un límit d'edat», ha explicat. Sigui com sigui, l'home ha aconseguit trobar una dona que li agrada bastant, que està «bé físicament i intel·lectualment», i que compta amb una «bona presència física i dialèctica». 

Té pensar casar-se en un parell de mesos

Per ara, ja s'han vist cara a cara a Manresa, i l'home assegura que és el que buscava, L'acord al qual han arribat és que ella, que té 38 anys, el cuidi fins que es mori, i després es podrà quedar el seu pis de Sallent i la finca de Castellnou. «Disposo de molt patrimoni, però no de molt efectiu», ha confessat l'home. 

Ell creu que és un acord just, i insisteix que no hi hauria d'haver cap polèmica pel fet de posar l'herència pel mig. «Se la mereixeria si dedica la seva vida a mi. Jo no soc problemàtic. No busco mai la confrontació. Seria una bona relació». Per ara, a diferència de les que volien «caçar-lo», aquesta dona l'ha convençut, i es casaran «després d'un parell de mesos de relació», durant els quals conviuran junts per veure com evoluciona tot. 


Comentaris

envia el comentari