El Calafell suma el primer triomf de l'estiu

El Calafell guanya el Sant Feliu i suma el primer triomf de la pretemporada

El CP Calafell s’imposa per 2 a 1 al Sant Feliu i aconsegueix així la primera victòria de l’estiu. Els de Ferran López tancaran la pretemporada amb una setmana exclusiva d'entrenaments

El Calafell suma el primer triomf de l'estiu | Joan Alfons López

El Club Patí Calafell va superar aquest dimarts al vespre el Club Hoquei Patins Sant Feliu per 2 a 1, encontre que ha suposat la primera victòria de la pretemporada per a l’equip que dirigeix Ferran López. Els verds, que van haver de competir novament al Pavelló del Club d’Esports Vendrell davant unes obres del Pavelló Joan Ortoll que ja arriben a la seva recta final, han trencat així amb les quatre derrotes que havien patit fins ara des de l’inici de la preparació estival a mitjans d’agost.

Pel que fa a l’encontre, Guido Pellizzari va convertir-se en el protagonista gràcies als dos gols anotats abans d’arribar al descans. Amb 2 a 0 en el marcador, els visitants van buscar la reacció després de la represa i van marcar un 2 a 1 que seria definitiu. Els dos gols verds van arribar en els primers minuts de l'encontre, matx que va servir per a què Ferran López realitzés diferents proves en atac. Pellizzari aconseguia l'1 a 0 després d'una retallada i amagada cap a l'interior que acabava amb un xut al segon pal. El segon era fruit d'un contraatac tres contra dos que acabava amb una internada de l'argentí per la banda dreta amb un posterior xut al pal esquerre després de superar el porter en l'u contra u.

Tot i que es podria haver ampliat el marcador favorable, la manca d'encert en un penal i una falta directa va impedir veure més gols per part local. La diana visitant va arribar en els darrers minuts i només va servir per maquillar l'electrònic en un segon temps molt més incòmode per als verds per culpa del joc visitant. Els barcelonins van intentar forçar la desena falta amb 2 a 1 en el marcador quan faltaven 50 segons però aquesta finalment no va arribar Els de Sant Feliu, que aquesta temporada 2019-2020 competiran al grup sud de l’OK Lliga Plata, van buscar l’empat però no el van trobar. D’aquesta manera, els calafellencs deixen enrere les ensopegades davant el Reus Deportiu Miró (3-0), el Barça (2-6), el Girona (4-2) i el Noia (3-1) i sumen el primer reforç positiu de l’estiu abans de l'inici a l'OK Lliga el pròxim dissabte 21 de setembre a les 18.00 hores a la pista de l’Igualada.  Aquest divendres s'havia de jugar un matx contra el Noia però s'ha hagut de suspendre per la coincidència amb la presentació de tots els equips dels de Sant Sadurní davant el seu públic.