El Calafell celebra un gol marcat

El Calafell compleix amb escreix i segella la permanència golejant l’Alcoy

Els verds s’imposen per 8 a 4 al PAS Alcoy i sumen el triomf més important de la temporada que els permet assegurar-se una plaça en l’OK Lliga 2019-2020

Vídeo resum de la victòria del Calafell davant l'Alcoy (8-4) amb imatges de Calafell.tv

S’ha acabat. El Club Patí Calafell s’ha embutxacat un bitllet per a l’OK Lliga 2019-2020 després de golejar aquest migdia per 8 a 4 el PAS Alcoy, victòria que assegura matemàticament la salvació per a l’equip de Jordi Esteva. Després de setmanes veient com la quarta plaça per la cua s’aproximava perillosament amb derrotes doloroses com la patida la jornada passada a la pista del Girona, els calafellencs poden festejar la continuïtat en la categoria després de tornar a l’OK Lliga la temporada passada.

El matx, sense història

El Calafell ha demostrat sobre la pista davant el descendit Alcoy les diferències entre un equip que es juga la vida i un altre que ja no tenia res a fer. Només han passat vint segons fins que Sergi Torné intentava aconseguir la primera diana del matx. I només han hagut de passar dos minuts per veure com Ángel Rodríguez, després d’una jugada individual per la banda esquerra, anotava la primera diana de l’encontre per obrir la llauna. Malauradament l’alegria ha durat poc perquè el visitant Carlos Pérez empatava en la jugada següent després de transformar un penal.

Ara bé, l’empat ha durat ben poc. Novament Ángel Rodríguez veia porteria. En aquesta ocasió en el minut 6 després d’una molt bona triangulació amb Sergi Torné que ha acabat amb assistència al segon pal del reusenc per a què Rodríguez enviés la bola al fons de la xarxa. Després donar una passada clau, Torné se sumaria a la festa golejadora en el minut 9 després de robar una bola i superar el visitant Grau en l’u contra u. Era el 3 a 1 i no s’ha arribat ni al minut deu d’encontre.

L'afició del Calafell ha gaudit del tercer triomf seguit com a local
Els Estrellats i tota la parròquia calafellenca tornaran a viure l'OK Lliga la temporada 2019-2020 | Joan Alfons López

La confirmació de la golejada

Sergi Romeu seria capaç d’anotar el 4 a 1 en el minut 17. El capità dels verds ha iniciat la jugada en la seva pista, ha assistit a Gerard Pujol qui li ha retornat la bola a la banda dreta per marcar. El festival golejador de la primera meitat arribaria al seu final amb un nou gol de Romeu. En aquesta ocasió després d’una jugada per la banda dreta que ha acabat amb un potent xut creuat que l’Alcoy no ha pogut aturar.

La resta de l’encontre durant la segona meitat no ha tingut gaire història. Joan Vázquez saltava a la pista en el segon temps amb molta força, marcant dos gols en els dos primers minuts, deixant un contundent 7 a 1 en el minut 27. Llisà retallaria diferències en el minut 33 per fer el 7 a 2 i Gerard Pujol faria el 8 a 2 en el minut 35 aprofitant una falta directa. Els visitants Guimaraes i Llisà maquillarien una mica el marcador amb dos gols en el minut 47 però el triomf no es mouria del Baix Penedès.

D’aquesta manera, el CP Calafell se situa en la novena posició amb 33 punts, quatre més que la zona de descens quan només queden tres punts en joc. Després d’aconseguir la salvació, el Baix Penedès romandrà expectant amb un Vendrell que ha vist com l’Alcobendas ha perdut aquest migdia a la pista del Liceo. Això provoca un quàdruple empat a 29 punts entre el Vendrell, el Vic, l’Alcobendas i el Lloret. Dos d’aquests descendiran i els vendrellencs són aquells que tenen el pitjor ‘goal-average’ individual i col·lectiu, convertint-se així en el principal candidat a descendir.