Imatge d'uns jugadors del CP Calafell celebrant un gol

El Calafell guanya el Mataró i es fa fort a casa

Els verds sumen el tercer triomf de la campanya, el segon seguit com a locals i s’allunyen del descens de categoria. Un gol de Mitjans i un de Palau, les claus

El Club Patí Calafell ha sumat un treballat triomf davant el Mataró  després d’imposar-se per  2 a 0 en un encontre força equilibrat a l’electrònic que no s’ha decidit fins als darrers minuts d’ambdues meitats. Una alegria novament com a locals que permet al conjunt del Baix Penedès recuperar quelcom de múscul al Joan Ortoll per intentar basar el rendiment de la campanya actual en la seva fortalesa a casa.

Mitjans, clau en els dos gols

Encara que tot triomf en una competició col·lectiva arriba gràcies a l’actuació de tots els jugadors, no hi ha cap mena de dubte que un nom ha destacat per sobre de la resta en el conjunt calafellenc: Eloi Mitjans. El veterà jugador ha estat clau i partícip en les dues dianes que han deixat els tres punts al Baix Penedès. La primera arribava en el minut 22 del primer temps després de rebre la bola a mitja pista, avançar uns metres i realitzar un potent xut que es colava entre els guants del visitant Grané.

Era l’1 a 0 abans del descans, marcador extremadament ajustat que es mantindria fins a la recta final del matx. Oriol Palau faria en el minut 48 el gol de la sentència després d’aprofitar una bona assistència d’Eloi Mitjans al segon pal. El Mataró ha intentat reaccionar però ha estat un esforç inútil. Després d’aquest triomf, el Calafell és sisè a la taula amb nou punts, tres punts per sobre de les places de promoció per evitar el descens.

La pròxima cita dels calafellencs serà el pròxim diumenge a les 12.30 hores visitant la pista del Voltregà.